Shimao Bright Lihu Bay: Een Luxueus Verkoopkantoor met Een Prachtig Ontwerp

Een Meesterwerk van Grace Kwai

Inleiding

Het Shimao Bright Lihu Bay verkoopkantoor is een indrukwekkend ontwerp dat geïnspireerd is door het stromende Lihu-meer. Het interieurontwerp maakt gebruik van veel gebogen lijnen in het plafond en de sferische installatie om de vrije beweging te benadrukken. De diversiteit aan technologie en ruimte vormen samen de oneindigheid van het ontwerp.

De unieke eigenschappen van dit ontwerp zijn te vinden in de ontvangsthal, die in een paleisstijl is ingericht met een rood en groen kleurenpalet. De luxueuze receptiebalie en de vermiljoen tafelpoten verlichten de ruimte, terwijl het korrelige hangende schilderij lijkt op uitgestrekte bergen. De roze decoraties weerspiegelen het elegante levensidee.

In het onderhandelingsgebied wordt gedurfd en romantisch rood als hoofdkleur gebruikt, met puur wit als accentkleur. De onderhandelingsstoelen, die lijken op bloemblaadjes, bloeien als rozen in de ruimte. De zwarte marmeren vloer zet de intellectuele schoonheid van de ruimte in de schijnwerpers, terwijl de onregelmatige ronde kroonluchter aan het plafond de orde in de chaos laat zien, wat ook een schoonheid van het leven is.

Het project beslaat 800 vierkante meter. In het diepgaande onderhandelingsgebied wordt oranje-roze als hoofdkleur gebruikt, met zwarte en witte accenten om het mooie en dromerige ontwerpconcept te tonen. De beige bank met roze kussens echoot de roze-oranje bankstoel; de marmeren salontafel versterkt het elegante en nobele karakter van de ruimte; en de roze ronde vloerlamp benadrukt het kenmerk van de ruimte en voegt een meisjesachtig gevoel toe.

Het Shimao Bright Lihu Bay verkoopkantoor heeft een interactieve ruimte gecreëerd door frisse en speelse ontwerpelementen toe te voegen, zoals roze en witte decoratieve ballonnen en driedimensionale spiegelschijfornamenten. Dit is een doorbraak in de decoratie van verkoopcentra en het brengt de sfeer van de ruimte tot leven terwijl het de kern van de ruimte verfraait.

Het project werd voltooid in juli 2020 in Wuxi, China. Het ontwerp is tot stand gekomen door een perfecte combinatie van rood en zwart, waardoor de schoonheid en elegantie van de ruimte naar voren komen. De decoratieve wijnkast naast de rode achtergrondmuur toont de kristalheldere wijn in het waterbar-gebied. De zwarte vlinderstoel en de rode achtergrondmuur echoën elkaar in de verte; de witte speciaal gevormde bloempotten verfraaien de romantische sfeer.

Het gebruik van rood versterkt de sfeer van de ruimte, terwijl de hangende planeten decoratie plezier toevoegen. De decoratieve sculpturen hebben verschillende vormen en creëren een romantische ruimte. De receptiehal heeft een paleisstijl met een rood en groen kleurenpalet. De luxueuze receptiebalie en de vermiljoen tafelpoten verlichten de ruimte, terwijl het hangende schilderij lijkt op uitgestrekte bergen; de roze decoraties weerspiegelen het elegante levensidee.

Het Shimao Bright Lihu Bay verkoopkantoor heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2021. Deze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatieve ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid authentiseren. Het ontwerp toont sterke technische en creatieve vaardigheden en draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Grace Kwai
Afbeeldingscredits: Grace Kwai
Projectteamleden: Grace Kwai
Projectnaam: Shimao Bright Lihu
Projectklant: Grace Kwai


Shimao Bright Lihu IMG #2
Shimao Bright Lihu IMG #3
Shimao Bright Lihu IMG #4
Shimao Bright Lihu IMG #5
Shimao Bright Lihu IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp