Plutus Spacemen: Een Unieke Speelgoedlijn die Geluk en Avontuur Combineert

Een Ontwerp van Daybreak Li

De inspiratie voor het ontwerp van Plutus Spacemen komt voort uit de Fortune Cat. Ik ben ook een groot fan van ruimtevaarders, dus besloot ik om ruimtevaarders en gelukskatten te combineren om een schattige look te creëren. Plutus betekent God van de rijkdom. Daarom is deze productlijn genaamd 'Plutus Spacemen', waarbij het concept is om rijkdom uit het universum te halen.

Plutus Spacemen is een speelgoedproject dat speciaal is ontworpen voor tieners en mensen in het bedrijfsleven. Naast schattige en interessante vormgeving, worden verschillende personages gebruikt om de producten gevarieerder en diverser te maken. Mensen worden vrolijk als ze zo'n schattige vormgeving zien.

Dit product is gemaakt van een combinatie van PVC en ABS. De individuele stijlen zijn voorzien van een elektroplating.

De afmetingen van elk product zijn 50 mm breed, 50 mm diep en 50 mm hoog.

De astronauten combineren de elementen van de Fortune Cat met een stoer ruimtepak, waardoor mensen meer vreugde en liefde ervaren. De verschillende kleuren zorgen voor een gevoel van anticipatie bij het openen van de verpakking. Deze serie heeft retro als thema en combineert representatieve elementen uit de twintigste eeuw, waarbij gedurfde en avant-garde kleurencombinaties worden toegepast. Door verschillende technieken wordt het hele product aantrekkelijker en uiteindelijk worden deze herinneringen aan klanten getoond door tijd en ruimte.

Het project werd ontwikkeld tussen 2018 en 2019 in Beijing en Guangzhou, China. Het begon in juli 2018 en werd afgerond in oktober 2019.

De belangrijkste uitdaging tijdens het creatieproces was hoe het platte ontwerp kon worden omgezet in een tastbaar object en hoe verschillende productdetails konden worden getoond met verschillende technieken.

Plutus Spacemen is een unieke speelgoedlijn die geluk en avontuur combineert. De ontwerper heeft de elementen van de Fortune Cat gecombineerd met astronauten en heeft het originele formele ruimtepak gecombineerd met een schattig ontwerp om mensen meer vreugde en liefde te geven. De verschillende kleuren zorgen voor een gevoel van anticipatie bij het openen van de verpakking. Deze serie heeft retro als thema en maakt verschillende kleurencombinaties mogelijk. Door verschillende technieken wordt het hele product aantrekkelijker en uiteindelijk worden deze herinneringen aan klanten getoond door tijd en ruimte.

Afbeelding credits: Copyright © culture Communication Co., Ltd. Alle rechten voorbehouden.

Dit ontwerp heeft de Zilveren A' Design Award gewonnen in de categorie 'Speelgoed, Spellen en Hobbyproducten' in 2020. De Zilveren A' Design Award wordt toegekend aan ontwerpen van topkwaliteit, creativiteit en professionaliteit die uitblinken in expertise en innovatie. Deze ontwerpen, bewonderd om hun sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheden, tonen een opmerkelijk niveau van uitmuntendheid en roepen positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Daybreak Li
Afbeeldingscredits: Copyright © culture Communication Co., Ltd. All rights reserved.
Projectteamleden: Daybreak Li Stryker Wang HelloZoo
Projectnaam: Plutus Spacemen
Projectklant: Daybreak Li


Plutus Spacemen IMG #2
Plutus Spacemen IMG #3
Plutus Spacemen IMG #4
Plutus Spacemen IMG #5
Plutus Spacemen IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp