Atto Primo: Een Futuristische Motorfiets met Retrostijl

Een Unieke Combinatie van Technologie en Design

De Italiaanse ontwerper Marco Naccarella heeft de Atto Primo ontworpen, een opvallende motorfiets die retrostijl combineert met geavanceerde technologie. Met zijn unieke kenmerken en innovatieve ontwerp is de Atto Primo een ware blikvanger op de weg.

De Atto Primo is voorzien van een nieuwe motor die optimaal gebruik maakt van de nieuwste technologieën. Daarnaast is het frame gemaakt van vliegtuigaluminium, waardoor deze motorfiets niet alleen ecologisch verantwoord is, maar ook een stijlvolle uitstraling heeft.

Wat de Atto Primo echt uniek maakt, is de configuratie van de motor. Deze viercilinder motor bestaat uit twee cilinders, elk met een eigen zuiger en krukas. Wat deze motor bijzonder maakt, is dat de ene krukas in tegengestelde richting draait ten opzichte van de andere krukas. Dit zorgt voor een soepelere rit en minder trillingen.

De Atto Primo is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals ABS, staal, aluminium en magnesiumlegering. Met een vloeistofgekoelde motor van 1189 cc en een geschat vermogen van meer dan 171 pk, biedt deze motorfiets indrukwekkende prestaties. Het frame is gemaakt van dubbel aluminium en heeft een rake van 24,5 graden en een wielbasis van 1447 mm. Met een zithoogte van 810 mm en een geschat gewicht van 171 kg, biedt de Atto Primo een comfortabele en wendbare rijervaring.

De Atto Primo is niet alleen een technisch hoogstandje, maar ook een lust voor het oog. Met zijn retrostijl en strakke lijnen is deze motorfiets een echt kunstwerk op wielen. Het ontwerp is geïnspireerd door de passie voor motorrijden en de liefde voor design.

Marco Naccarella heeft meer dan 18 maanden gewerkt aan het ontwerp van de Atto Primo. Het project begon in Roemenië met de eerste schetsen en werd vervolgens in Italië verder ontwikkeld met gedetailleerde tekeningen en renderings. Het resultaat is een motorfiets die niet alleen technisch geavanceerd is, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

De Atto Primo is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Voertuig-, Mobiliteits- en Transportontwerp. Deze prestigieuze prijs erkent en beloont ontwerpen die uitblinken in creativiteit en innovatie. Met zijn sterke technische en creatieve vaardigheden draagt de Atto Primo bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven en maakt hij de wereld een betere plek.

De Atto Primo is een voorbeeld van hoe design en technologie kunnen samenkomen om iets unieks en bijzonders te creëren. Met zijn futuristische uitstraling en retrostijl is deze motorfiets een ware eyecatcher. Of je nu een liefhebber bent van motorrijden of gewoon houdt van innovatief design, de Atto Primo zal zeker indruk maken.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Marco Naccarella
Afbeeldingscredits: Marco Naccarella
Projectteamleden: Marco Naccarella
Projectnaam: Atto Primo
Projectklant: Marco Naccarella


Atto Primo IMG #2
Atto Primo IMG #3
Atto Primo IMG #4
Atto Primo IMG #5
Atto Primo IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp