Lvneng Umi: Een Multimode Elektrische Fiets voor de Z-Generatie

Een Groene Reiservaring met een Vleugje Revivalisme en Moderniteit

De Lvneng Umi is een elektrische fiets die speciaal is ontworpen voor de Z-generatie en gebaseerd is op het concept van groen reizen. Met zijn combinatie van revivalisme en moderne elementen spreekt deze fiets de esthetiek van jonge mensen aan. Uitgerust met het SCE Wisdom & Cool dubbele aandrijfsysteem, kunnen gebruikers schakelen tussen de "sport" en "kilometerstand" modus. Daarnaast beschikt de Umi over tegenovergestelde-cilinder schijfremmen, waardoor de remafstand met 30 procent wordt verminderd en de veiligheid van de gebruiker wordt gegarandeerd.

De Lvneng Umi is gebaseerd op de trend van revivalisme en is geïntegreerd met moderne elementen. De koplamp heeft een "O" vormig ontwerp, wat het symbool is van de baan. Het merk roept mensen op om te sporten en enthousiasme na te streven. Dit ontwerp kan de wens van mensen om de fiets te gebruiken beter aanwakkeren.

De Umi is een multimode elektrische fiets die is ontworpen voor de Z-generatie en ontwikkeld op basis van het concept van groen reizen. Het is ontworpen op basis van revivalisme en geïntegreerd met moderne elementen, wat aansluit bij de esthetiek van jonge mensen. Het is uitgerust met het SCE Wisdom & Cool dubbele aandrijfsysteem. Gebruikers kunnen schakelen tussen de "sport" en "kilometerstand" modus. Daarnaast beschikt het over tegenovergestelde-cilinder schijfremmen, waardoor de remafstand met 30 procent wordt verminderd en de veiligheid van de gebruiker wordt gegarandeerd.

De Umi heeft unieke eigenschappen die hem onderscheiden van andere elektrische fietsen. Het is uitgerust met het SCE Wisdom & Cool dubbele aandrijfsysteem, waarmee gebruikers kunnen schakelen tussen de "sport" en "kilometerstand" modus met een laag energieverbruik en hoge snelheid. De tegenovergestelde-cilinder schijfremmen aan de voorzijde verkorten de remafstand met 30 procent. Daarnaast zorgen energiebesparende banden met lage rolweerstand voor een sterke grip in extreme omstandigheden en verbeteren ze de stabiliteit bij hoge snelheden en het uithoudingsvermogen over lange afstanden.

De Umi is gemaakt van afbreekbaar verdikt PPE. De voertuigschaal is voorzien van Japanse Kaxiu-bakverf en PU-coating voor een hogere kleurverzadiging, die de 720 uur durende zoutsproeitest doorstaat. Het frame is gemaakt van 16Mn koolstofstaal en biedt uitstekende stijfheid en taaiheid voor rijden op de weg en mild gewelddadig rijden. Het frame is gelast door dubbele robots, waardoor het stevig en regelmatig gelast is en een langere levensduur heeft, wat de kwaliteit voor de consumenten verder waarborgt.

De Umi ondersteunt NFC-contactloze en Bluetooth-start. De gebruiker kan deze starten via Bluetooth en NFC. Het heeft intelligente bedieningsfuncties, waaronder op afstand bedienbare zadelopening, eenknops achteruitrijden en automatisch parkeren. Het kan verbonden worden met een app om automatisch zelfinspectie-informatie van voertuigen terug te koppelen en gebruikers een gemakkelijke interactieve ervaring te bieden. De intelligente lichtsensor past de lichtintensiteit automatisch aan op basis van het omgevingslicht om nachtelijke ritten te beschermen.

Het project werd gelanceerd in Changzhou, China, in juni 2021 en werd in maart 2022 op de markt gebracht. Het ontwerpteam heeft uitgebreid marktonderzoek gedaan en ontdekte dat jonge mensen in het Z-tijdperk elektrische fietsen gebruiken als vervoermiddel voor stedelijke en korte afstanden, wat twee totaal verschillende eisen stelt aan elektrische voertuigen: een hoog uithoudingsvermogen en hoge snelheid. Met het innovatieve dubbele aandrijfsysteem heeft de Umi perfect een balans bereikt tussen energieverbruik en snelheid.

De Lvneng Umi heeft de prestigieuze A' Design Award gewonnen in de categorie Voertuig-, Mobiliteits- en Transportontwerp in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. De Umi wordt gewaardeerd vanwege de integratie van de beste praktijken in de industrie en competente technische kenmerken. Het biedt voldoening en positieve gevoelens en draagt bij aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: LVNENG Technology Co., Ltd.
Afbeeldingscredits: LVNENG Technology Co., Ltd.
Projectteamleden: Chief Designer: Liu Xiao
Projectnaam: Lvneng Umi
Projectklant: LVNENG Technology Co., Ltd.


Lvneng Umi IMG #2
Lvneng Umi IMG #3
Lvneng Umi IMG #4
Lvneng Umi IMG #5
Lvneng Umi IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp