Hero Motocorp Onthult Revolutionaire Surge S32

Surge S32: Een Klasse-Overschrijdend Voertuig

Hero Motocorp introduceert met de Surge S32 een baanbrekende innovatie in de wereld van mobiliteit. Dit voertuig, dat moeiteloos transformeert tussen een tweewieler en een driewieler, markeert een nieuw tijdperk van veelzijdigheid en aanpassingsvermogen.

De Surge S32, geïnspireerd door de veelzijdigheid van paarden in het verleden, is een toonbeeld van hoe technologie de grenzen van mobiliteit kan verleggen. Het ontwerp van dit unieke voertuig is geïnspireerd door de mogelijkheid om vervoersmiddelen in het verleden aan te passen met verschillende aanhangsels, zoals karren en wagens. Hero Motocorp heeft deze historische veelzijdigheid gecombineerd met toekomstige technologie om een voertuig te creëren dat niet alleen de functionaliteit van twee verschillende vervoerswijzen biedt, maar ook op elke ondergrond kan worden omgebouwd.

De kracht van de Surge S32 ligt in zijn modulariteit en de mogelijkheid om binnen drie minuten van vorm te veranderen. Dit maakt het het eerste voertuig ter wereld dat van klasse kan veranderen. De transformatie is eenvoudig uit te voeren door een enkele gebruiker door het bedienen van slechts drie knoppen. Of het nu gaat om modder, kiezels of zand, de Surge S32 past zich automatisch aan de nieuwe configuratie aan, zowel fysiek als qua gebruikersinterface en besturing.

De ontwikkeling van de Surge S32 is een project dat in september 2018 van start ging en tot een hoogtepunt kwam met de onthulling op 23 januari 2024. Het project, uitgevoerd in New Delhi, India, heeft al meer dan 250 miljoen weergaven op sociale media gegenereerd, wat de enorme belangstelling voor dit innovatieve concept aantoont.

Met meer dan 40 wereldwijde patenten die de technologische innovaties van het product beschermen, staat de Surge S32 niet alleen voor een doorbraak in ontwerp en functionaliteit, maar ook voor de bescherming van intellectueel eigendom. Deze toewijding aan innovatie is erkend met een Platinum A' Design Award in de categorie Voertuig, Mobiliteit en Transportontwerp in 2024, een prijs die uitzonderlijke en zeer innovatieve ontwerpen bekroont die bijdragen aan het welzijn van de samenleving.

De Surge S32 van Hero Motocorp is meer dan een voertuig; het is een belichaming van de toekomst van mobiliteit. Het biedt een antwoord op de kernuitdagingen van mobiliteit door het aanbieden van een voertuig dat niet alleen veelzijdig en modulair is, maar ook een esthetische en functionele revolutie teweegbrengt. Met de Surge S32 zet Hero Motocorp een nieuwe standaard voor wat mogelijk is op het gebied van persoonlijk vervoer.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Surge, Hero Motocorp
Afbeeldingscredits: Surge, Hero Motocorp
Projectteamleden: Gaurav Dadheech Satyendra Dhar Dwivedi Rajat Bhardwaj Prasanjeet Kumar Sunil Nalawade Deepak Chaudhry Sunil Patel Vishal Arora Sunny Kumar Singh Saurabh Kulkarni Deepanshu Gupta
Projectnaam: Surge EV
Projectklant: Surge EV


Surge EV IMG #2
Surge EV IMG #3
Surge EV IMG #4
Surge EV IMG #5
Surge EV IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp