Wisdom Path: Een Unieke Klimtoren die Ervaring en Wijsheid Symboliseert

Een Artistieke Transformatie van een Watertoren

De Wisdom Path, ontworpen door Supernova Art Embassy, is een opvallende klimtoren die de symboliek van ervaring en wijsheid belichaamt. Deze unieke structuur is het resultaat van een artistieke transformatie van een oude watertoren.

De Wisdom Path is gelegen op het terrein van het Management Workshop en is het hoogste punt in de omgeving. Het is goed zichtbaar van buiten de Workshop en biedt een prachtig uitzicht op het Senezh-meer, het Workshop-terrein en het omringende dennenbos. De toren fungeert niet alleen als een klimmuur, maar ook als een observatiepunt waar jonge executives en managers ceremonieel naar de top klimmen na het voltooien van hun studie.

De spiraalvormige beweging rondom de toren symboliseert het proces van het vergaren van ervaring. Hoe hoger je op de spiraal van de tijd bent, hoe meer ervaren en wijzer je bent. Het ontwerp omvat ook een jongere versie van een klimmer aan de onderkant van de toren, die geleidelijk volwassen wordt naarmate hij hoger klimt.

De Wisdom Path onderscheidt zich door zijn artistieke schilderingen. De buitenkant van de toren is gereinigd en voorzien van een nieuwe verflaag, variërend van groen aan de onderkant tot blauw aan de bovenkant. Kunstenaars van Supernova Art Embassy hebben aerosolspray gebruikt om een uniek en kleurrijk ontwerp te creëren dat de betekenis van de nieuwe functie van de toren weerspiegelt.

De technische specificaties van de Wisdom Path zijn indrukwekkend. Met een hoogte van 24 meter en een diameter van 6 meter, beslaat de artistieke schildering een totaaloppervlakte van 450 vierkante meter. Het project vereiste nauwkeurige planning en uitvoering, waarbij de moeilijkheid lag in het ontwikkelen van een samenhangend ontwerp dat de cilindrische vorm van de toren benutte.

De Wisdom Path is niet alleen een visueel indrukwekkend kunstwerk, maar ook een functionele en betekenisvolle toevoeging aan het Management Workshop-terrein. Het symboliseert de waarde van ervaring en wijsheid en biedt een unieke klimervaring voor degenen die de top bereiken.

De Wisdom Path werd gepresenteerd tijdens het Youth Forum op 10 juni 2019 op het terrein van Senezh Management Workshop in Solnechnogorsk, nabij Moskou. Het project begon in april 2019 en de artistieke uitvoering duurde in totaal 10 dagen, inclusief alle voorbereidende werkzaamheden.

De Wisdom Path heeft internationale erkenning ontvangen en werd bekroond met de Zilveren A' Design Award in de categorie Fine Arts and Art Installation Design. Deze prestigieuze prijs erkent het buitengewone ontwerp, de technische vaardigheden en de innovatie die in dit project zijn verwerkt.

Met zijn unieke concept, artistieke uitvoering en symbolische betekenis is de Wisdom Path een ware blikvanger en een bron van inspiratie voor bezoekers van het Management Workshop.

Beeldcredits: Fotograaf Dmitry Kudinov, Wisdom Path, 2019


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Dmitry Kudinov
Afbeeldingscredits: Main image: Photographer Dmitry Kudinov, Wisdom Path, 2019 Image #1: Photographer Dmitry Kudinov, Wisdom Path, 2019 Image #2: Photographer Dmitry Kudinov, Wisdom Path, 2019 Image #3: Photographer Dmitry Kudinov, Wisdom Path, 2019 Image #4: Photographer Dmitry Kudinov, Wisdom Path, 2019
Projectteamleden: Creative Director: Dmitry Kudinov Artists: Dmitry Kudinov, Kirill Ashesteen Support: Sergey Kudinov, Marsel Zakirov, Timofey Makeev
Projectnaam: Wisdom Path
Projectklant: Dmitry Kudinov


Wisdom Path IMG #2
Wisdom Path IMG #3
Wisdom Path IMG #4
Wisdom Path IMG #5
Wisdom Path IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp