Sunny Poem: Een Elegant Duplex Appartement met Moderne en Humanistische Elementen

Een unieke residentiële ruimte ontworpen door Ting Yan Chen

In een omgeving vol esthetische ambiance evolueert de emotionele interactie tussen mensen en ruimte in de loop van de tijd, wat indirect het lichaam en de geest kalmeert, zorgt voor een harmonieuze thuisatmosfeer en terugkeert naar de essentie van het leven waarin het gezin zich comfortabel en vredig voelt.

Het duplex appartement Sunny Poem is een prachtige residentiële ruimte ontworpen door Ting Yan Chen. Het appartement heeft een oppervlakte van 272 vierkante meter en is gelegen in Taichung City. Het ontwerp onderscheidt zich door zijn unieke indeling en moderne, humanistische elementen.

De indeling van het appartement is verdeeld in voor- en achtergebieden door een originele trap. Met natuurlijk licht dat van drie zijden binnenvalt en hoge plafonds, is het huis fascinerend op verschillende tijdstippen van de dag. Het ontwerp creëert een veilige, gezellige en gezonde leefomgeving waarin de drukte van de geest kan worden verlicht en gekalmeerd.

De voorste ruimte van het appartement is het openbare gedeelte, bestaande uit een hoge woonkamer, eetkamer en keuken. Dit gebied is ontworpen om de interactie tussen de bewoners en hun gasten te vergemakkelijken. De spiegels die in dit gebied zijn geplaatst, vergroten het visuele bereik en creëren een gevoel van ruimtelijkheid.

De slaapkamers bevinden zich op de eerste en tweede verdieping en zijn voorzien van solide houten roosters om de privacy te waarborgen. In de hoofdslaapkamer is er een open kleedkamer met een schuifdeur, die niet alleen voldoet aan de behoeften van de vrouw des huizes, maar ook zorgt voor een ongestoorde persoonlijke levensstijl.

Het Sunny Poem appartement is een ware weerspiegeling van de wensen en zegeningen van de ontwerper voor de bewoners. Het biedt een harmonieuze en rustgevende leefomgeving waarin het gezin zich thuis kan voelen. Het ontwerp is bekroond met de Bronze A' Design Award in 2020, een erkenning voor zijn uitstekende creativiteit en ingenieuze ontwerp.

Met zijn unieke indeling, moderne elementen en aandacht voor detail is het Sunny Poem appartement een inspirerend voorbeeld van hedendaags wonen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Ting-Yan Chen
Afbeeldingscredits: Ting-Yan Chen
Projectteamleden: Designer: Chen Yao Huang
Projectnaam: Sunny Poem
Projectklant: Ting-Yan Chen


Sunny Poem IMG #2
Sunny Poem IMG #3
Sunny Poem IMG #4
Sunny Poem IMG #5
Sunny Poem IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp