Feixi Grand View: Een Panoramisch Kunstwerk

Feixi Digital Culture and Media onthult culturele poster

Feixi Grand View is niet zomaar een poster; het is een visuele reis die de rijke geschiedenis en culturele identiteit van Feixi County viert.

De poster, genaamd Feixi Grand View, is een ambitieuze poging om de recente vooruitgang en de historische rijkdom van Feixi County in beeld te brengen. Het doel is om een sterkere band met de gemeenschap te smeden en de lokale identiteit te versterken. Met een compacte lay-out en een uitgebreid gebruik van lijnelementen zorgt het ontwerp voor een sterke visuele impact en een vloeiende weergave.

De ontwerpers van Feixi Digital Culture and Media hebben geavanceerde beeldbewerkingssoftware gebruikt om een duidelijke visuele hiërarchie te waarborgen. Lokale HD-afbeeldingen vormen de primaire visuele component, terwijl de tekst zorgvuldig is gerangschikt en gezet met behulp van typografiesoftware om de helderheid en efficiëntie van de informatieoverdracht te garanderen.

De poster, met afmetingen van 297mm bij 210mm, is niet alleen een propaganda-instrument, maar ook een viering van de regio. Het belicht de culturele en economische veelzijdigheid van Feixi County en dient als een uitnodiging om de regio te verkennen. Het ontwerp is een getuigenis van de uitgebreide onderzoeksinspanningen die de onderliggende kracht van Feixi als toeristische bestemming en industrieel centrum benadrukken.

De uitdaging voor het ontwerpteam was om een doorbraak te realiseren in het ontwerp zonder de regionale kenmerken te verliezen, om zich te onderscheiden in een homogene markt. Het team koos voor een monochroom kleurenschema met gradiënttinten om diepte aan de afbeelding toe te voegen, een strategie gericht op het direct vangen van de publieke aandacht en het achterlaten van een blijvende indruk.

Feixi Grand View is niet alleen een artistieke prestatie, maar ook een bekroond ontwerp. Het heeft de Iron A' Design Award in de categorie Graphics, Illustration and Visual Communication Design in 2024 ontvangen, een erkenning voor goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen.

De poster is in maart 2024 geplaatst op buitenreclames en offline platforms, waaronder bushokjesadvertenties in Feixi County, en markeert een belangrijke mijlpaal in de effectieve verspreiding van informatie en het opbouwen van merkidentiteit.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Hong Sun
Afbeeldingscredits: Hong Sun
Projectteamleden: Creative Director: Liu Xinguang Executive Director: Wei Wei Designers: Wang Lei, Sun Hong, Xing Luyan, Zhao Chenyu
Projectnaam: Feixi Grand View
Projectklant: Feixi Digital Culture and Media


Feixi Grand View IMG #2
Feixi Grand View IMG #3
Feixi Grand View IMG #4
Feixi Grand View IMG #5
Feixi Grand View IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp