Kenji: Een Symfonie van Licht en Design

Haixu Zhang's Kenji Serie Verlicht de Lifestyle Wereld

De Kenji serie, ontworpen door Haixu Zhang, belichaamt een harmonieuze fusie van licht en meubilair, die een nieuwe dimensie toevoegt aan hedendaagse woonruimtes.

In een wereld waar de klok nooit stilstaat, biedt de Kenji serie een oase van rust en orde. Haixu Zhang heeft een collectie gecreëerd die niet alleen dient als meubilair, maar ook als een bron van zachte verlichting, waardoor een serene sfeer in elke kamer ontstaat. De rechte lijnen en vierkante vormen van de Kenji serie brengen een gevoel van structuur en esthetiek, terwijl de geïntegreerde verlichting een zachte gloed verspreidt die de hectiek van de dag doet vergeten.

De Kenji serie is het resultaat van een zorgvuldige balans tussen traditionele materialen en moderne technologie. Door het gebruik van platen en acryl ontstaat er een visuele esthetiek die zowel verfijnd als praktisch is. Het ontwerp van de meubels is zo gemaakt dat ze niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook functioneel, met voldoende opbergruimte en een stofdichte afwerking.

De interactie met de Kenji serie is doordacht en intuïtief. De verlichting wordt geactiveerd door sensoren en schakelaars die reageren op de aanwezigheid van de gebruiker, waardoor een naadloze ervaring ontstaat. Of het nu gaat om het openen van een boekenkast of het benaderen van het nachtkastje in het donker, de Kenji serie zorgt voor een gebruiksvriendelijke en gezondheidsbevorderende omgeving.

Haixu Zhang's ontwerp is niet alleen een antwoord op de hectische levensstijl van de moderne mens, maar ook een statement van rust en comfort. Het project, dat in februari 2023 in Shenzhen begon en in juli 2023 werd voltooid, is een getuigenis van Zhang's toewijding om een warm en uitnodigend thuis te creëren voor degenen die verlangen naar een langzamer tempo van leven.

De Kenji serie, bekroond met de Bronzen A' Design Award in 2024, is een toonbeeld van innovatie en creativiteit in meubeldesign. Het is een erkenning voor Zhang's vermogen om kunst, wetenschap, design en technologie samen te brengen in een product dat niet alleen esthetisch aangenaam is, maar ook bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven.

Als de avond valt en de schemering zich vermengt met de klanken van een klassieke melodie, brengt de Kenji serie een muzikale noot in het interieur. Het is een uitnodiging om te ontspannen en te genieten van de zachtheid van het moment, een welverdiende pauze in de rush van het dagelijks leven.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Ziel Home Furnishing Technology Co., Ltd
Afbeeldingscredits: Ziel Home Furnishing Technology Co., Ltd
Projectteamleden: Haixu Zhang
Projectnaam: Kenji
Projectklant: Ziel Home Furnishing Technology Co., Ltd.


Kenji IMG #2
Kenji IMG #3
Kenji IMG #4
Kenji IMG #5
Kenji IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp