Revolutie in Robotica: Hito Galaxy Battleship

Autonome Krachtpatser Verandert Industriële Logistiek

De Hito Galaxy Battleship, een zwaarlast platform autonome mobiele robot, belooft een transformatie in de productie- en logistieke sector.

Ontworpen door Toall Design, met Zhen Lian en Heng Li aan het roer, onderscheidt de Hito Galaxy Battleship zich door zijn unieke 'Galaxy Warship'-seriebeeld. Deze reeks producten, die breed inzetbaar is in de auto-industrie, nieuwe energie, lucht- en ruimtevaart en railvervoer, biedt een alternatief voor traditionele transportbandsystemen. Met de mogelijkheid om diverse gewichten te dragen, biedt het een flexibele oplossing voor geautomatiseerde assemblagelijnen.

Wat de Hito Galaxy Battleship onderscheidt van traditionele AMR-producten is het opmerkelijke industriële ontwerp. De gelaagde modelleertaal, gecombineerd met verlichtingsontwerp rondom het lichaam, weerspiegelt een exclusief merkimago en doorbreekt de conventionele indruk van traditionele plaatmetalen onderdelen. Dit ontwerp kan de totale productie- en logistieke bouwkosten van ondernemingen met 30-50% verminderen.

Deze autonome mobiele robot is vervaardigd uit aluminiumlegering en technische kunststoffen, waarbij de structurele innovatie van het product leidt tot een modulaire en seriële engineeringassemblage. Met afmetingen van H2310mm x W1615mm x D375mm, een gewicht van 1 ton en een laadvermogen van 1-3 ton, is de Hito Galaxy Battleship een ware krachtpatser in zijn klasse.

De ontwikkeling van de Hito Galaxy Battleship begon in mei 2022 en werd in juli 2022 in Shanghai voltooid. Sinds september 2022 ontvangt het wereldwijd fabrieksbestellingen voor maatwerkverkoop. De combinatie van het product met de door HITO ontwikkelde engineeringsoftware maakt snelle aanpassingen of zelfs herinrichting van flexibele productielijnen mogelijk.

De grootste uitdaging voor Toall Design was het overwinnen van de beperkingen in productieprocessen en kosten die de huidige marktproducten kenmerken. Door een modulaire structuurontwerpstrategie toe te passen en componentstandaarden te verenigen, is het gelukt om een balans te vinden tussen vorm en kosten, wat resulteert in een product dat zowel visueel aantrekkelijk als economisch haalbaar is.

Met zijn 'Galaxy Warship'-uitstraling en geavanceerde industriële ontwerp, heeft de Hito Galaxy Battleship niet alleen de aandacht en grote orders uit de overzeese markten gewonnen, maar ook de prestigieuze Zilveren A' Design Award in de categorie Robotica, Automatisering en Automatiseringsontwerp in 2024. Deze onderscheiding bevestigt de uitmuntendheid en innovatie die Toall Design in de Hito Galaxy Battleship heeft gestoken.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: TOALL Design
Afbeeldingscredits: TOALL Design&HITO
Projectteamleden: Design Director:Zhen Lian ID designer:Heng Li MD ID designer:Haijun Chai Producer:Gao Jian, Xia Tao This series of products was designed by TOALL DESIGN, commissioned by Suzhou Haitong Robotic System Co.,Ltd..
Projectnaam: Hito Galaxy Battleship
Projectklant: TOALL Design


Hito Galaxy Battleship IMG #2
Hito Galaxy Battleship IMG #3
Hito Galaxy Battleship IMG #4
Hito Galaxy Battleship IMG #5
Hito Galaxy Battleship IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp