Magnolia en Rode Kardinaal Ketting: Een Uniek Stuk Fijne Sieraden

Een tijdloos symbool van elegantie en kracht

De Magnolia en Rode Kardinaal Ketting is een verbluffend sieraad gemaakt van witgoud, diamanten, robijnen, onyx en koraal. De ketting heeft een hanger in de vorm van een magnoliabloem, met ingewikkelde bloemblaadjes versierd met diamanten en robijnen. Het hart van de magnolia is bezet met levendige robijnen. De ketting zelf is gemaakt van afwisselende diamanten, koraal en onyx, wat zorgt voor een dramatisch contrast met de hanger. Dit tijdloze stuk is een viering van de natuur en een symbool van elegantie en verfijning.

De inspiratie voor deze ketting komt voort uit de delicate schoonheid van magnoliabloemen en de levendige kleuren van de rode kardinaal. De magnolia is een symbool van zuiverheid en adel, terwijl de kardinaal vitaliteit en energie vertegenwoordigt. Samen creëren ze een opvallend contrast dat zowel elegantie als kracht belichaamt.

Wat deze ketting uniek maakt, zijn de gebruikte materialen en de vakmanschap waarmee het is gemaakt. Het witgoud is gevormd en vormgegeven tot het ingewikkelde ontwerp van de magnolia, waarbij de diamanten door ervaren ambachtslieden zijn gezet. De robijn is zorgvuldig gekozen vanwege zijn levendige kleur en perfect geslepen om precies in het midden van de bloem te passen. De onyx- en koraalstenen zijn aan elkaar geregen om de kardinaal te vormen, terwijl de witgouden sluiting zorgt voor een veilige sluiting.

De Magnolia en Rode Kardinaal Ketting is ontworpen om te worden gedragen als een statement piece. De hanger rust in het midden van de borst, trekt de aandacht naar het prachtige ontwerp van de magnolia. De onyx- en koraalstenen zorgen voor een opvallend contrast met de hanger en voegen ook textuur en diepte toe aan het stuk. De ketting is bedoeld om te worden gedragen bij speciale gelegenheden en voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke outfit.

De Magnolia en Rode Kardinaal Ketting is een uniek en opvallend stuk fijne sieraden dat zowel elegantie als kracht belichaamt. Het ingewikkelde ontwerp, gecombineerd met het gebruik van hoogwaardige materialen, maakt het een echt uniek stuk dat generaties lang gekoesterd zal worden.

De Magnolia en Rode Kardinaal Ketting is bekroond met de Bronzen A' Design Award in de categorie Sieraden, Brillen en Horloges in 2023. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatief ingenieuze ontwerpen die authenticiteit en vindingrijkheid uitstralen. Het ontwerp is geprezen vanwege het gebruik van de beste praktijken op het gebied van kunst, wetenschap, design en technologie, en draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Maryam Kordahmadi
Afbeeldingscredits: Image #No 1: Illustrator, Maryam Kordahmadi, Render, 2023 Image #No 2: Illustrator, Maryam Kordahmadi, Render, 2023 Image #No 3: Illustrator, Maryam Kordahmadi, Render, 2023 Image #No 4: Illustrator, Maryam Kordahmadi, Render, 2023 Image #No 5: Illustrator, Maryam Kordahmadi, Render, 2023
Projectteamleden: Designer: Maryam Kordahmadi
Projectnaam: Noble Bloom
Projectklant: Maryam Kordahmadi


Noble Bloom IMG #2
Noble Bloom IMG #3
Noble Bloom IMG #4
Noble Bloom IMG #5
Noble Bloom IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp