Beidacang Junfei Wine: Een Uniek Ontwerp dat Kunst en Luxe Combineert

Een Meesterwerk van Xingyun Wubai

Geïnspireerd door de vijf zintuigen, heeft ontwerper Xingyun Wubai een unieke fles wijn ontworpen die kunst, luxe en traditie combineert. Het ontwerp, genaamd Beidacang Junfei Wine, is een eerbetoon aan de pracht en praal van het oude China en biedt een visuele en tastbare ervaring die alle zintuigen prikkelt.

De fles is ontworpen in de vorm van een perzikbloesemmake-up, een symbool van schoonheid en elegantie in de Tang-dynastie. De flesdop is vormgegeven als een perzikbloesem en versierd met oude haarspelden, die verwijzen naar de geest van "junfei". Het ontwerp is tot in de kleinste details verfijnd en straalt de gracieuze en luxueuze sfeer uit die geassocieerd wordt met een concubine.

De verpakking van de Beidacang Junfei Wine is al even indrukwekkend. De doos is gebaseerd op de "kruiskraag met rechts overhemd" van de Hanfu, een traditionele Chinese kledingstijl. Het ontwerp creëert een visueel spektakel van "Phoenix Crown en Xia Phi". Het ingenieus ontworpen handvat aan de kraag maakt het gemakkelijk voor consumenten om de wijn mee te nemen.

Het unieke van het ontwerp van Beidacang Junfei Wine ligt niet alleen in de esthetiek, maar ook in de gebruikte materialen en technieken. De fles is gemaakt van glas, terwijl de verpakking van papier is. Dit zorgt voor een duurzaam en milieuvriendelijk ontwerp dat perfect past bij de moderne lifestyle.

Beidacang Junfei Wine is niet alleen een visueel meesterwerk, maar ook een bekroond ontwerp. Het heeft de prestigieuze Golden A' Design Award gewonnen in de categorie Verpakkingsontwerp. Deze award wordt toegekend aan buitengewone creaties die de grenzen van kunst, wetenschap, ontwerp en technologie verleggen en een significante impact hebben op de wereld.

Met Beidacang Junfei Wine heeft Xingyun Wubai een ontwerp gecreëerd dat kunst, luxe en traditie samenbrengt. Het is een ware blikvanger die de zintuigen prikkelt en een onvergetelijke ervaring biedt. Of het nu als cadeau wordt gegeven of voor eigen gebruik is, deze wijn zal zeker indruk maken en een gespreksonderwerp zijn bij elke gelegenheid.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Ji Xing Chuang Yi
Afbeeldingscredits: Shenzhen Jixing Creative Design
Projectteamleden: Ji Xing Chuang Yi
Projectnaam: Beidacang Junfei Wine
Projectklant: Ji Xing Chuang Yi


Beidacang Junfei Wine IMG #2
Beidacang Junfei Wine IMG #3
Beidacang Junfei Wine IMG #4
Beidacang Junfei Wine IMG #5
Beidacang Junfei Wine IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp