Shangri La: Een Unieke Wijncollectie Geïnspireerd door de Natuur

Een Meesterwerk van Pufine Advertising Ltd. Co.

Inleiding:

De Shangri La wijncollectie, ontworpen door Pufine Advertising Ltd. Co., is een eerbetoon aan de pracht van de natuur en de rijke tradities van het Verre Oosten. Deze collectie van drie wijnen, geïnspireerd door de groeipatronen van oude druivenbomen en de sporen van de tijd, belichaamt de kwaliteit en het vakmanschap van een goede wijn. Met behulp van traditionele Oosterse inktschilderingen en symboliek van dieren uit de regio, brengt Shangri La een harmonieuze fusie van cultuur en natuur tot stand.

De Shangri La wijncollectie onderscheidt zich door zijn unieke eigenschappen en sterke punten. Elk product in de collectie is geïnspireerd op de expressie van traditionele Oosterse inktschilderingen. De natuurlijke textuur van de inktvlekken op de flessen weerspiegelt het ritme van de wijn die erdoor stroomt. Samen vormen de drie flessen een kronkelende en robuuste stam, vergelijkbaar met die van een oude wijnstok.

Wat deze collectie nog specialer maakt, is het gebruik van dieren die kenmerkend zijn voor het gebied waar de wijn wordt geproduceerd. Elke fles is verbonden met een specifiek element uit de natuur. De kleurrijke vlinder vertegenwoordigt de lucht, de vissen staan voor water en de pika symboliseert de bodem. Deze symboliek versterkt de band tussen de wijn en zijn natuurlijke omgeving.

De Shangri La wijncollectie wordt gerealiseerd met behulp van hoogwaardige technologieën. De wijnlabels zijn gemaakt van kapokpapier met een ruwe textuur, waardoor de oppervlakte van oude boomstammen realistisch wordt nagebootst. Met een lengte van 300 mm, een breedte van 90 mm en een hoogte van 90 mm, hebben de flessen een elegante en opvallende uitstraling.

Het ontwerpproces van de Shangri La wijncollectie begon in oktober 2019 en zal naar verwachting in augustus 2020 worden voltooid. Gedurende deze tijd hebben de ontwerpers uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorsprong van de rode wijnserie. De vruchten van oude druivenbomen, geteeld in hooggelegen gebieden met een zuivere lucht, water en bodem, creëren een ecologisch gezonde omgeving die resulteert in een wijn van hoge kwaliteit.

Het ontwerpteam van de Shangri La wijncollectie, onder leiding van ontwerper Wang Yang en creatief directeur Xia Ling, heeft verschillende uitdagingen overwonnen om dit meesterwerk tot leven te brengen. Het gebruik van milieuvriendelijk kapokpapier en de creatie van realistische boomstamtexturen op het papier waren enkele van de technische obstakels die ze hebben overwonnen.

De Shangri La wijncollectie is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een oproep tot actie. Het ontwerp wil mensen bewust maken van de bescherming van traditionele kunst en het behoud van het ecologische evenwicht. Door de combinatie van culturele symboliek en natuurlijke elementen, inspireert Shangri La ons om onze omgeving te koesteren en ons erfgoed te behouden.

Deze buitengewone wijncollectie heeft de Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Verpakkingsontwerp in 2021. Deze prestigieuze prijs erkent de uitmuntendheid en innovatie van het ontwerp, evenals de technische vaardigheden en artistieke bekwaamheid die erin zijn verwerkt. Shangri La is een ware blikvanger die positieve emoties, verwondering en bewondering oproept.

Met de Shangri La wijncollectie brengt Pufine Advertising Ltd. Co. een eerbetoon aan de schoonheid van de natuur en de rijke culturele tradities van het Verre Oosten. Deze unieke collectie van drie wijnen, geïnspireerd door de groeipatronen van oude druivenbomen en de symboliek van dieren uit de regio, is een meesterwerk dat vakmanschap en innovatie samenbrengt. Shangri La nodigt ons uit om de pracht van de natuur te omarmen en ons erfgoed te koesteren.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Pufine Creative
Afbeeldingscredits: Pufine Creative
Projectteamleden: Designer: wang yang; Creative Director: xia ling; Customer Service Director: Zhou Xiaoli,
Projectnaam: Shangri La
Projectklant: Pufine Creative


Shangri La IMG #2
Shangri La IMG #3
Shangri La IMG #4
Shangri La IMG #5
Shangri La IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp