Sleeve: Een Innovatieve Werkkit voor Reizende Professionals

Ontworpen door Shubhangi Chuhadia

Met de opkomst van remote werken tijdens de COVID-19 pandemie, is er een groeiend aantal reizigers die werken terwijl ze onderweg zijn. Sleeve biedt een oplossing om het werken en reizen comfortabeler, productiever en georganiseerder te maken voor deze reizende professionals.

Sleeve is een uitgebreide werkkit ontworpen voor reizigers die op afstand werken. Deze laptopaccessoire bevat een productiviteitsscherm dat zich uitstrekt voorbij uw apparaat, waardoor een betere werkervaring wordt geboden. Dit scherm dient als alternatief voor dual screen monitor systemen, waardoor u lichter kunt reizen. Daarnaast bevat de kit een organisatiemodule en een comfortmodule om uitdagingen aan te pakken waarmee men te maken krijgt tijdens het werken en reizen. Deze functies zorgen voor een productievere en comfortabelere werkervaring onderweg.

De productiviteitsmodule van Sleeve beschikt over een aanraakscherm dat is ingekapseld in een CNC-gefreesde aluminium behuizing met een scharnier van 180 graden voor eenvoudig openen en draaien. De helling van de comfortmodule is ontworpen met een stansgesneden kunststof, waarbij een met schuim gevoerde verlenging is toegevoegd voor hellingondersteuning. De organisatiemodule bevat elastische vakken, waarvan er één is ontworpen om een draadloos oplaadsysteem vast te houden.

Het scherm van de productiviteitsmodule is ontworpen om over een 13-inch laptopscherm te passen, met een breedte van 320 mm en een hoogte van 50 mm. De organisatiemodule heeft dezelfde breedte van 320 mm en een zakdiepte van 100 mm. De comfortmodule is ontworpen om op de basis van dezelfde laptop te passen en biedt een helling van 50 mm voor comfortabel gebruik. Alle modules zijn specifiek afgestemd op de afmetingen van een 13-inch laptop, waardoor een naadloze en comfortabele gebruikerservaring wordt geboden.

Installeren van Sleeve is eenvoudig - verwijder de tape en plak de modules op uw laptop. Dubbeltik op het aanraakscherm om het in te schakelen en gebruik het als een dubbel scherm monitor. Voor de comfortmodule plaatst u uw laptop erop en tilt u de helling op. Voor de organisatiemodule plaatst u spullen voor organisatie en opladen onderweg in de elastische vakken.

Dit project werd in 2 maanden uitgevoerd, vanaf maart 2022, in San Francisco, Bay Area.

Om de uitdagingen van werken en vakantie vieren te overwinnen, heb ik een onderzoek uitgevoerd naar de werk-vakantie-ervaringen van 14 individuen. Hierbij heb ik drie belangrijke uitdagingen geïdentificeerd: moeite met het organiseren van werkmaterialen tijdens het reizen, ongemak bij het werken in cafés die niet zijn ontworpen voor werk, en afleiding door de vakantiesfeer. Om deze problemen aan te pakken, heb ik bestaande oplossingen in deze gebieden onderzocht en deze als basis gebruikt voor mijn eigen ideeën.

Sleeve is een laptopaccessoire ontworpen voor moderne reizigers. Ontworpen om de productiviteit en het comfort onderweg te verbeteren, beschikt Sleeve over een productiviteitsscherm dat zich uitstrekt voorbij het apparaat van de gebruiker. Door de noodzaak van dual-screen monitor systemen te elimineren, vermindert Sleeve de reisbelasting. Het bevat ook een organisatiemodule voor het netjes ordenen van kabels en randapparatuur, en een comfortmodule met een ergonomisch ontwerp voor langdurig gebruik. Met Sleeve kunnen gebruikers veelvoorkomende uitdagingen bij het werken en reizen overwinnen.

Alle afbeeldingen zijn eigendom van Shubhangi Chuhadia.

Auteursrechten behoren toe aan Shubhangi Chuhadia, 2023.

Deze ontwerpwinnende Sleeve heeft de prestigieuze A' Design Award gewonnen in de categorie Computers en Perifere Apparaten Design Award in 2023. De Iron A' Design Award wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Ze worden gerespecteerd vanwege het integreren van de beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken. Ze bieden voldoening en positieve gevoelens, en dragen bij aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shubhangi Chuhadia
Afbeeldingscredits: All images by Shubhangi Chuhadia
Projectteamleden: Shubhangi Chuhadia
Projectnaam: Sleeve
Projectklant: Shubhangi Chuhadia


Sleeve IMG #2
Sleeve IMG #3
Sleeve IMG #4
Sleeve IMG #5
Sleeve IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp