Valentine R67: Een eerbetoon aan de geest van plezierige producten

Een unieke mechanische toetsenbordervaring

De Valentine R67 is een eerbetoon aan de geest van Ettore Sottsass, die producten leuk maakte. In een tijd van snelle veranderingen blijft de geest die ons leven en onze ziel interessanter maakt altijd voorop lopen. De Valentine R67 is niet alleen een toetsenbord, maar ook een symbool van onze vastberadenheid om interessante dingen in ons leven toe te laten.

Het toetsenbord maakt gebruik van een sandwichmontagestructuur, waarbij de positioneringsplaat wordt vastgeklemd tussen de bovenste en onderste behuizing om ervoor te zorgen dat de positioneringsplaat perfect gecentreerd is. Deze constructie dempt trillingen, wat resulteert in een exotisch en aangenaam geluid. Het toetsenbord is gemaakt van aluminiumlegering en heeft een leren handvat aan de bovenkant voor eenvoudig vervoer. De twee gouden aangepaste toetsen zijn gegraveerd met het logo en bloemmotieven.

Het toetsenbord maakt gebruik van een sandwichmontagestructuur. Door onderzoek en ontwerp van de vorm van de positioneringsplaat, worden de toetsen verbonden met het vaste deel van de behuizing met flexibiliteit. De positioneringsplaat is verbonden met de bovenste en onderste behuizing, waardoor trillingen worden onderdrukt en het geluid van het toetsenbord aangenamer wordt. Het product is vervaardigd met behulp van CNC-bewerking van aluminiumlegering en anodisatie, waardoor het een goede textuur en aanraking heeft.

Specificaties: 329mm x 136mm x 42mm, cadeauverpakking, aluminiumlegering, kunststof, 1,5 kg, printplaat, lithiumbatterij.

Het gebruik van de Valentine R67 is eenvoudig: laad het apparaat op en sluit het aan op de computer.

Het project zal in november 2021 van start gaan in Hangzhou en zal in december 2022 worden geproduceerd en gelanceerd in Hangzhou.

Het ontwerp van de Valentine R67 is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar materialen, mechanica en elasticiteit om de beste aanslagkracht en feedback te verkrijgen en toetsenbordtrillingen te onderdrukken, wat resulteert in een betere gebruikerservaring. Het ontwerp is verfijnd en de CNC-bewerking zorgt voor prachtige details.

De Valentine R67 heeft de bronzen A' Design Award gewonnen in de categorie Computers en Perifere Apparaten in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

Ontwerper: Gangxiong Chen

Producent: JOJO.STUDIO

Afbeeldingen:

Afbeelding 1: Ontwerper Gangxiong Chen, 2022

Afbeelding 2: Ontwerper Gangxiong Chen, 2022

Afbeelding 3: Ontwerper Gangxiong Chen, 2022

Afbeelding 4: Ontwerper Gangxiong Chen, 2022

Afbeelding 5: Ontwerper Gangxiong Chen, 2022


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: FENGLIN GAO
Afbeeldingscredits: Image #1: Designer GANGXIONG CHEN, 2022 Optional Image #2: Designer GANGXIONG CHEN, 2022 Optional Image #3: Designer GANGXIONG CHEN, 2022 Optional Image #4: Designer GANGXIONG CHEN, 2022 Optional Image #5: Designer GANGXIONG CHEN, 2022
Projectteamleden: Manufacturer: JOJO.STUDIO Designer: GANGXIONG CHEN
Projectnaam: Valentine R67
Projectklant: FENGLIN GAO


Valentine R67 IMG #2
Valentine R67 IMG #3
Valentine R67 IMG #4
Valentine R67 IMG #5
Valentine R67 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp