ZOTAC GAMING GeForce RTX 40 Series AMP Extreme AIRO: Een Futuristische Grafische Kaart met Aerodynamisch Ontwerp

Een Unieke Grafische Kaart Geïnspireerd door Aerodynamica en de Aurora Borealis

De ZOTAC GAMING GeForce RTX 40 Series AMP Extreme AIRO is een grafische kaart die is ontworpen met een perfecte balans tussen functie en vorm. Het aerodynamische ontwerp zorgt voor maximale luchtstroomefficiëntie, terwijl de iriserende en doorschijnende afwerking geïnspireerd is op de betoverende kleuren van het Noorderlicht.

Deze vlaggenschipgrafische kaart van ZOTAC GAMING maakt gebruik van het AIR-Optimized ontwerp, geïnspireerd door aerodynamische concepten, om het beste te halen uit de meest geavanceerde gaming GPU ter wereld, aangedreven door de NVIDIA Ada Lovelace-architectuur. Het AIR-Optimized ontwerp zorgt voor een efficiëntere luchtstroom, lagere geluidsniveaus en verbeterde duurzaamheid, wat resulteert in maximale prestaties voor gaming graphics.

De ZOTAC GAMING GeForce RTX 40 Series AMP Extreme AIRO onderscheidt zich door zijn unieke eigenschappen. Met behulp van geavanceerde technologieën zoals in-mold decoration en laseretsen, heeft het ontwerpteam een iriserend-decoratief frame gecreëerd met geïntegreerde ARGB LED-verlichting. De transparante plastic cover is voorzien van een metallic gun-metal en zilveren spray paint coating, waardoor specifieke gebieden licht kunnen doorlaten. De grafische kaart maakt gebruik van negen gelaagde heat pipes en een nikkel-geplateerde koperen vapor chamber voor optimale warmteafvoer. Daarnaast is de kaart uitgerust met dual ball bearing fans en een solide metalen backplate. Met vijf afzonderlijke zones voor verlichtingseffecten biedt de ZOTAC GAMING GeForce RTX 40 Series AMP Extreme AIRO gebruikers de mogelijkheid om de verlichtingspatronen aan te passen aan hun eigen PC-build.

De technische specificaties van de ZOTAC GAMING GeForce RTX 40 Series AMP Extreme AIRO zijn indrukwekkend. Aangedreven door de NVIDIA Ada Lovelace-architectuur, levert deze grafische kaart tot 2x meer energie-efficiëntie, AI-versnelde functies en real-time ray tracing voor ongeëvenaarde prestaties. Met drie DisplayPort 1.4a-uitgangen, een HDMI-connector en een kaartlengte van 355,5 mm x 149,6 mm x 72,1 mm, biedt deze kaart gebruikers de flexibiliteit om hun PC-build zowel verticaal als horizontaal te monteren, voor een verbluffende visuele presentatie.

De ZOTAC GAMING GeForce RTX 40 Series AMP Extreme AIRO vereist minimale interactie van de gebruiker. Het efficiënte ontwerp van de heat pipes, fans, uitlaat en aerodynamische vorm zorgt voor maximale luchtstroom en warmteoverdracht, zelfs onder zware belasting. Gebruikers kunnen de verlichtingspatronen van de kaart aanpassen via speciale software, om perfect aan te sluiten bij hun eigen PC-build.

Het ontwerpproces van de ZOTAC GAMING GeForce RTX 40 Series AMP Extreme AIRO begon in september 2021 in Hong Kong, waarna de productie in juni 2022 in China van start ging. Tijdens het ontwerpproces werden zowel primaire als secundaire onderzoeksmethoden gebruikt. Primaire onderzoeken omvatten het verzamelen van gegevens zoals framesnelheid en geluidsniveau, terwijl secundair onderzoek bestond uit het vergelijken van het ontwerp met concurrenten en het raadplegen van beoordelingen en onderzoeksrapporten.

Het ZOTAC GAMING GeForce RTX 40 Series AMP Extreme AIRO-ontwerp heeft erkenning gekregen in de vorm van de Golden A' Design Award in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan opmerkelijke en trendsettende creaties die uitblinken in hun ontwerp en een significante impact hebben op de wereld. Het ontwerp van de ZOTAC GAMING GeForce RTX 40 Series AMP Extreme AIRO wordt geprezen vanwege zijn uitmuntendheid en buitengewone eigenschappen.

Met zijn aerodynamische ontwerp, unieke eigenschappen en verbluffende verlichtingseffecten is de ZOTAC GAMING GeForce RTX 40 Series AMP Extreme AIRO een grafische kaart die gamers en liefhebbers van technologie zeker zal aanspreken. Deze futuristische kaart tilt gaming graphics naar een hoger niveau en biedt een visuele ervaring die net zo indrukwekkend is als het Noorderlicht zelf.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: ZOTAC Technology
Afbeeldingscredits: ZOTAC Technology
Projectteamleden: Designer: Surf Wong
Projectnaam: AMP Extreme Airo
Projectklant: ZOTAC Technology


AMP Extreme Airo IMG #2
AMP Extreme Airo IMG #3
AMP Extreme Airo IMG #4
AMP Extreme Airo IMG #5
AMP Extreme Airo IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp