Gaenyeomsuda: Een Uniek Ontwerp voor Wiskunde Onderwijs

Een Innovatieve Benadering van Wiskunde Leren

Wiskunde leren kan een uitdaging zijn voor veel studenten. Het merk Gaenyeomsuda is ontworpen met als doel studenten gemakkelijke toegang te bieden tot leermaterialen voor wiskunde. De naam Gaenyeomsuda is een afkorting van de zin "concept is alles in wiskunde". Deze afkorting belichaamt de identiteit van het merk en benadrukt het belang van concepten in wiskundeonderwijs. Het logo van Gaenyeomsuda weerspiegelt elementen van de tienercultuur, zoals afkortingen en aanpassingen, om intuïtief het concept van het merk uit te drukken: zelfs uitdagende wiskundeconcepten kunnen met plezier worden bestudeerd, net zoals je casual met een vriend zou praten.

Het ontwerp van Gaenyeomsuda is uniek en onderscheidt zich van andere leermaterialen voor wiskunde. Het merk streeft ernaar om wiskunde op een leuke en toegankelijke manier te presenteren aan studenten. Het gebruik van een stripballon als motief is geïnspireerd op de tienercultuur, waarin communicatie plaatsvindt in een eigen taal vol afkortingen en aanpassingen.

De speciale eigenschappen van Gaenyeomsuda komen tot uiting in het logo, dat een handgetekende uitstraling heeft en de interesse van studenten wekt. Het ontwerp van het logo en de illustraties roepen herinneringen op aan het krabbelen op de kaft van schoolboeken, en creëren zo een positieve associatie met wiskunde. Door deze positieve herinneringen wordt het gemakkelijker voor studenten om met plezier aan wiskunde te beginnen.

Het ontwerp van Gaenyeomsuda is gerealiseerd met behulp van moderne technologieën. De hele pagina is voorzien van een matte laminering en het logo en de afbeeldingen zijn bedekt met epoxy. Dit zorgt voor een duurzaam en aantrekkelijk ontwerp dat lang meegaat.

De interactie met het ontwerp van Gaenyeomsuda gaat verder dan alleen het leermateriaal. Het merk wordt geïntroduceerd in verschillende toepassingen, zoals dagelijkse apparaten en stationery, om een vriendelijke sfeer rondom wiskunde te creëren. Door wiskunde op een natuurlijke manier in het dagelijks leven te integreren, wordt het vak minder gehaat en meer vertrouwd.

Het ontwerpteam van Gaenyeomsuda, onder leiding van creatief directeur Hyunji Son, heeft intensief onderzoek gedaan naar de uitdagingen van het wiskundeonderwijs. Het team wilde een oplossing vinden om studenten op een gemakkelijke en leuke manier aan wiskunde te laten beginnen. Het resultaat is Gaenyeomsuda, een uniek ontwerp dat studenten aanmoedigt om met plezier aan wiskunde te beginnen.

De inspanningen van het ontwerpteam zijn erkend met de Bronze A' Design Award in de categorie Onderwijs, Lesmateriaal en Trainingsinhoud in 2023. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit, en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven. Gaenyeomsuda is een voorbeeld van een ontwerp dat technische en creatieve vaardigheden combineert en de wereld een betere plek maakt.

Gaenyeomsuda is een baanbrekend ontwerp dat wiskunde leren leuk en toegankelijk maakt voor studenten. Met zijn unieke benadering en aantrekkelijke ontwerp is Gaenyeomsuda een waardevolle toevoeging aan het onderwijslandschap.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Mirae-N Design Team
Afbeeldingscredits: Mirae-N Design Team
Projectteamleden: MiraeN design team Creative Director Hyunji Son Brand Design Kiwook Kim, Wookhoon Kwon Media Design Seyoung Hong
Projectnaam: Gaenyeomsuda
Projectklant: Mirae-N Design Team


Gaenyeomsuda IMG #2
Gaenyeomsuda IMG #3
Gaenyeomsuda IMG #4
Gaenyeomsuda IMG #5
Gaenyeomsuda IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp