Chaos Pogo: Een Unieke Pubervaring

Ontworpen door Xudong Zhang en Hao Tan

Chaos Pogo, een open pubmerk gericht op jongeren, biedt klanten een vrije en veilige ruimte om te socialiseren. Het merk onderscheidt zich door zijn unieke IP-afbeelding, WOW, geïnspireerd op de Honey Badger.

Xudong Zhang en Hao Tan, de ontwerpers achter Chaos Pogo, hebben een unieke pubervaring gecreëerd. Ze hebben de Honey Badger, een dier dat bekend staat om zijn felle, levensvatbare, agressieve, intelligente en gedurfde karakter, gekozen als de inspiratie voor hun IP-afbeelding, WOW. Deze keuze weerspiegelt de cultuur en het karakter van het merk, dat zich richt op de jeugdige, moedige en onbevreesde geest.

De ontwerpers hebben zich gericht op de meest prominente kenmerken van de Honey Badger - een plat hoofd met wit haar, scherpe klauwen en een staart - om een ongetemd beeld te creëren dat direct herkenbaar is en een emotionele band met klanten smeedt. De scherpe en stevige ogen met rozerode pupillen stralen een gevoel van mysterie en prestige uit, wat de indruk van het beeld en het merk verder verdiept.

Chaos Pogo is meer dan alleen een pub; het is een merk dat zijn klanten aanmoedigt om zelfvervulling na te streven. Het moedigt hen aan om dapper te zijn en hun eigen pad te volgen. Bovendien kunnen de symbolen die op de WOW-afbeelding zijn gebouwd, ook worden gebruikt in het ontwerp van merkderivaten, wat een essentiële rol speelt in het verbinden van klanten en het verbeteren van de interactie tussen klanten en merkcultuur.

Het project werd ontworpen en ontwikkeld in Beijing, China in juli 2022 en gelanceerd in het vasteland van China in februari 2023. Het adres is: Floor 2, Vanke Tiandi, TBD Residence, No.7 Courtyard, Anju Road, Changping District, Beijing.

Chaos Pogo werd bekroond met de Iron A' Advertising, Marketing and Communication Design Award in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Ze worden gerespecteerd voor het integreren van de beste praktijken in de industrie en competente technische kenmerken, en dragen bij aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Xudong Zhang, Hao Tan
Afbeeldingscredits: Xudong Zhang, Hao Tan
Projectteamleden: Xudong Zhang and Hao Tan
Projectnaam: Chaos Pogo
Projectklant: Xudong Zhang, Hao Tan


Chaos Pogo IMG #2
Chaos Pogo IMG #3
Chaos Pogo IMG #4
Chaos Pogo IMG #5
Chaos Pogo IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp