Beijing Happy Valley: Een Verbeeldingsvol Project dat Verschillende Stijlen Combineert

Een Illustratieserie door Wu Yao

Inleiding:

Beijing Happy Valley is een project dat de verbeelding prikkelt en verschillende stijlen samenbrengt om een visuele impact te creëren. Met behoud van de integriteit van het beeld, zorgt het kleurcontrast ervoor dat alle elementen hun eigen kenmerken hebben en harmonieus worden weergegeven in één afbeelding.

De twee illustraties combineren de nieuwe nationale popstijl met andere stijlen en zetten ook de traditionele verhalen van Qi Tian Da Sheng en Nezha Naohai visueel op zijn kop en herscheppen ze. Omdat dit project naar mijn mening te veel elementen bevat, hopen we deze elementen op een redelijke en harmonieuze manier in hetzelfde visuele systeem te plaatsen en hebben we veel pogingen gedaan om dit te bereiken.

De drie verschillende afbeeldingen worden in één afbeelding gepresenteerd en met elkaar verbonden. De algehele kleur van de afbeelding is harmonieus en zorgt voor een samenhangend geheel.

De nieuw ontworpen scène van licht en schaduw in Beijing Happy Valley integreert 's werelds beste technische middelen en apparatuur. Het creëert een allesomvattend en meeslepend audiovisueel spektakel voor het publiek, waarbij ze de wonderlijke ervaring van fantasie, magie en dromen in Beijing Happy Valley kunnen beleven.

Het project zal van start gaan in Beijing in augustus 2022 en in oktober 2022 worden voltooid.

De twee illustraties proberen verschillende stijlen, zoals de nieuwe Chinese stijl en pop, te combineren. Het project bevat veel elementen en de ontwerpers hopen deze elementen op een redelijke en harmonieuze manier binnen hetzelfde visuele systeem te plaatsen. De andere ontwerpstijl is gedurfder, met levendiger kleurcontrasten, terwijl de integriteit van het beeld behouden blijft en een grotere visuele impact op mensen heeft. De ontwerpers hebben veel pogingen gedaan om de twee klassieke mythologische verhalen van Qi Tian Da Sheng en Nezha Naohai te visualiseren en te herscheppen en ze samen te voegen.

Dit ontwerp heeft de Golden A' Design Award gewonnen in de categorie Grafisch Ontwerp, Illustratie en Visuele Communicatie in 2023. De Golden A' Design Award wordt toegekend aan prachtige, opvallende en trendsettende creaties die het talent en de wijsheid van de ontwerper weerspiegelen. Het zijn vereerde producten en briljante ideeën die kunst, wetenschap, ontwerp en technologie bevorderen. Ze belichamen buitengewone excellentie en hebben een significante impact op de wereld vanwege hun wenselijke kenmerken.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Wu yao
Afbeeldingscredits: Wu yao
Projectteamleden: Original designer:Yao Wu Illustration designer: yuchen Zhang Illustration designer:boxing Xie Graphic designer:ziyang Zheng Graphic designer:huafeng Shi Graphic designer:zhen Tan
Projectnaam: Beijing Happy Valley
Projectklant: Wu yao


Beijing Happy Valley IMG #2
Beijing Happy Valley IMG #3
Beijing Happy Valley IMG #4
Beijing Happy Valley IMG #5
Beijing Happy Valley IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp