Casa Udo: Een Oase van Rust en Harmonie

Rosadela Serulle creëert een meesterwerk van interieurontwerp

De bekroonde interieurontwerper Rosadela Serulle presenteert Casa Udo, een residentieel appartement dat rust en harmonie uitstraalt. Met een unieke benadering van design en een sterke nadruk op het creëren van een rustige sfeer, is Casa Udo een toonbeeld van innovatieve interieurarchitectuur.

Rosadela Serulle, de ontwerper achter Casa Udo, haalde haar inspiratie uit het Hindoeïstische woord voor vrede, Udo. Dit concept van rust en harmonie is duidelijk terug te zien in het ontwerp van het appartement. De eenheid van kleuren en het samenspel van verschillende designelementen zorgen voor een sfeer van rust en vrede.

Wat Casa Udo onderscheidt van andere ontwerpen, is de aandacht voor detail en de unieke benadering van ruimte. Elk element in het appartement dwingt bewondering af, van de eenvoudige entree tot de grote woonkamer met aardetinten die een gevoel van lichtheid en rust creëren. De studeerkamer is een statement op zich met zijn sterke kleurgebruik, wat resulteert in een bewonderenswaardige ruimte.

De technologie en technieken die gebruikt zijn om Casa Udo te realiseren, zijn even indrukwekkend. Serulle werkte samen met lokale ambachtslieden om unieke texturen en afwerkingen te creëren, zoals handgemaakte microcementtechnieken op de muren en op maat gemaakte meubels.

De technische specificaties van Casa Udo zijn indrukwekkend. Het appartement beslaat bijna 700 vierkante meter en heeft een hoogte van 4 meter. Het project begon in augustus 2021 en werd voltooid in februari 2022, en is gelegen in de meest prestigieuze straat van Santo Domingo, Dominicaanse Republiek.

De grootste uitdaging van dit project was de strakke deadline. Het was een uitdaging om het project in zes maanden te voltooien met perfecte high-end afwerking. Ondanks deze uitdagingen heeft Serulle een meesterwerk gecreëerd dat vrede en harmonie uitstraalt.

Casa Udo is een prachtig voorbeeld van innovatief interieurontwerp en is met recht bekroond met de Bronzen A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award in 2023. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan uitmuntende en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid aantonen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Rosadela Serulle
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer, Pedro Livio Cedeño, Casa Udo, 2022. Image #2: Photographer, Pedro Livio Cedeño, Casa Udo, 2022. Image #3: Photographer, Pedro Livio Cedeño, Casa Udo, 2022. Image #4: Photographer, Pedro Livio Cedeño, Casa Udo, 2022. Image #5: Photographer, Pedro Livio Cedeño, Casa Udo, 2022.
Projectteamleden: Non applicable
Projectnaam: Casa Udo
Projectklant: Rosadela Serulle


Casa Udo IMG #2
Casa Udo IMG #3
Casa Udo IMG #4
Casa Udo IMG #5
Casa Udo IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp