CR Land Runcheng: Een Nieuwe Definitie van Luxe

Ontwerper Kelly Lin herschrijft de regels van luxe in de hedendaagse stedelijke leefomgeving

CR Land Runcheng, ontworpen door Kelly Lin, is een verkoopcentrum dat de essentie en esthetiek van luxe opnieuw definieert. Het project, gelegen in Hefei, China, combineert kwaliteit en esthetische geest om een ideale hoogwaardige stedelijke leefomgeving te creëren.

Volgens Lin is luxe vandaag de dag niet beperkt tot de complexiteit en pracht van materialen, of de vorm van meubels. Het wijst uiteindelijk naar de combinatie van kwaliteit en esthetische geest. In dit project, begint Lin vanuit de ervaring van het leven, om de essentie en esthetiek van luxe aan te raken en zo een ideale hoogwaardige stedelijke leefomgeving te vormen in een hedendaagse en elegante context.

In dit project hebben de ontwerpers de flitsende en stereotiepe elementen achterwege gelaten en zijn ze teruggekeerd naar de inspirerende conceptie van punt, lijnen en vlakken. Hierdoor is het China Resources Runcheng Sales Center begiftigd met humanistische connotaties en hoge waarde coördinaten van de tijden door het verkennen van de geschiedenis, het heden en de toekomst van de stad Hefei.

Het project maakt gebruik van materialen zoals metaal, marmer, luxe steen, leer, kristal en glazuur. Het projectgebied beslaat 1100 vierkante meter. De kunstinstallatie in de lobby is gebogen en verstrengeld, waardoor een metaforisch wiel van tijd en ruimte wordt gevormd dat het oude en moderne Hefei verbindt. De heldere kristallen lantaarnpalen in een trapsgewijze display verhogen de transparantie en openheid van de ruimte, terwijl ze een esthetische stijl tonen die wordt weerspiegeld in moderne meubels.

Hefei, een stad met een geschiedenis van tweeduizend jaar en een toewijding om wetenschappelijk onderzoek en innovatie te omarmen, is een cruciaal politiek en militair knooppunt in China. Hier, in al zijn elegante pracht, is waar het China Resources Runcheng Center is gevestigd. De ontwerper volgt het spoor van het leven, en mengt kunst, cultuur en levensscènes met esthetische perceptie, terwijl hij de plaats van spiritualiteit uitdrukt die verder gaat dan abstractie. Op deze manier wordt het unieke metropolitaanse temperament van het verkoopcentrum belichaamd met luxe, ecologische harmonie en humanistische kunst als zijn kenmerken.

Deze unieke benadering van design heeft erkenning gekregen in de vorm van de prestigieuze A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan top-of-the-line, creatieve en professioneel opmerkelijke ontwerpen die uitstekende expertise en innovatie illustreren. Deze ontwerpen, bewonderd om hun sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheid, tonen een opmerkelijk niveau van uitmuntendheid en introduceren positieve gevoelens, verbazing en verwondering.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Kelly Lin
Afbeeldingscredits: Photographer Mconcept
Projectteamleden: Kelly Lin
Projectnaam: CR Land Runcheng
Projectklant: Kelly Lin


CR Land Runcheng IMG #2
CR Land Runcheng IMG #3
CR Land Runcheng IMG #4
CR Land Runcheng IMG #5
CR Land Runcheng IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp