Shiftcam Snapgrip: De Ultieme Toolkit voor Mobiele Contentcreatie

Een compacte en ergonomische mobiele fotografie grip met draadloos opladen

Met de Shiftcam Snapgrip kunnen mobiele creatievelingen hun fotografie-ervaring naar een hoger niveau tillen. Deze grip maakt gebruik van het iPhone MagSafe-systeem en biedt draadloos opladen via een ingebouwde batterij. Met een eenvoudige magnetische bevestiging is de Snapgrip snel te bevestigen en biedt het het comfort van een full-size grip, inclusief een ontspanknop voor het fotograferen met de wijsvinger. Een minimalistisch ontwerp met draagbaarheid in gedachten.

De Snapgrip is ontworpen met het oog op functionaliteit en ergonomie. Het compacte ontwerp houdt rekening met de essentiële componenten, zonder concessies te doen aan de gebruiksvriendelijkheid. Met het magnetische bevestigingssysteem kunt u eenvoudig schakelen tussen landschap- en portretmodus of uitbreiden met verlichting of andere accessoires.

De Snapgrip is niet alleen een grip, maar maakt deel uit van een ecosysteem van producten dat naadloos integreert in de workflow van contentcreatie. Met accessoires zoals de SnapLight, die uw onderwerp prachtig verlicht, en de SnapPod, waarmee u uw shot kunt kaderen als een statief of selfiestick, biedt de Snapgrip alles wat u nodig heeft om uw creatieve visie tot leven te brengen.

De Snapgrip is ontwikkeld met behulp van hoogwaardige materialen zoals gerecycled polycarbonaat plastic en thermoplastisch polyurethaan. Het bevat twee PCB's met meer dan 50 componenten, waaronder een Bluetooth-ontspanknop. Met draadloos opladen van 5W en een lithium-ionbatterij van 3200 mAh, biedt de Snapgrip voldoende vermogen voor langdurig gebruik. Bovendien is de Snapgrip voorzien van een standaard cold shoe mount, zodat u andere accessoires kunt toevoegen.

Het Snapgrip-project begon in maart 2021 met conceptontwikkeling en voorlopige engineering. In mei 2022 werd de Snapgrip gelanceerd op Kickstarter en werd het ShiftCam's grootste productlancering tot nu toe, met meer dan 6600 backers en een opbrengst van meer dan $840.000. De productie van de Snapgrip startte in juli 2022 en het product zal officieel worden gelanceerd in oktober 2022.

De Snapgrip is ontworpen met de behoeften van contentcreators in gedachten. Door middel van focusgroepen en onderzoek hebben we inzicht gekregen in de wensen en workflows van deze doelgroep. Het resultaat is een product dat hen in staat stelt om onderweg snel en gemakkelijk hoogwaardige content te creëren.

Met de Snapgrip kunnen mobiele creatievelingen hun smartphone transformeren tot een professioneel fotografie-instrument. Of u nu een enthousiaste Instagrammer bent, gek bent op TikTok of uw kookkunsten wilt delen op Facebook, de Snapgrip verdwijnt in de ervaring en stelt u in staat om u te concentreren op wat echt belangrijk is: uw content.

De Shiftcam Snapgrip heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Camera en Fotografie Apparatuur Design. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit. De Snapgrip is geprezen om zijn technische en creatieve vaardigheden en draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van het leven.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: ShiftCam Limited
Afbeeldingscredits: ShiftCam Limited
Projectteamleden: Benson KL Chiu Armand Vanoord
Projectnaam: Shiftcam Snapgrip
Projectklant: ShiftCam Limited


Shiftcam Snapgrip IMG #2
Shiftcam Snapgrip IMG #3
Shiftcam Snapgrip IMG #4
Shiftcam Snapgrip IMG #5
Shiftcam Snapgrip IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp