Mking Party K: Een Mysterieuze en Futuristische Ruimte-ervaring

Een Ontwerp van Kuanxi Li

Inleiding

De beroemde architect Louis Kahn zei ooit: "Al het materiaal in de natuur, de heuvels, de stromen, de lucht en onszelf, zijn het licht dat uitstraalt. Deze massa materie genaamd materie werpt een schaduw, en de schaduw behoort toe aan het licht." Deze inspirerende woorden vormden de basis voor het ontwerp van Mking Party K, een unieke ruimte-ervaring ontworpen door Kuanxi Li.

Ontwerper Kuanxi Li heeft met Mking Party K een kunstzinnige en futuristische ruimte gecreëerd die mensen meeneemt naar een andere dimensie. Het ontwerp omvat een combinatie van mysterie, punk, digitaliteit en toekomst, en biedt talloze scènes die de conventionele wereld doorbreken.

Kenmerkend voor Mking Party K zijn de vervormde muren die een gevoel van gewichtloosheid creëren. Het plafond van gegolfd roestvrij staal met een hoge reflectiviteit zorgt voor een verblurred fantasie van een caleidoscoop, waardoor een nieuwe kijk op de wereld ontstaat. De dynamische en mechanische vormgeving van het interieur zorgt ervoor dat zowel vorm als schaduw een buitengewone schoonheid tonen, waardoor de grens tussen werkelijkheid en illusie vervaagt en mensen worden aangetrokken om de verborgen persoonlijkheid en schoonheid in stilte te verkennen.

Het ontwerp van Mking Party K is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel. De opening van de automatische toegangspoort naar de hal creëert een gevoel alsof men een andere dimensie betreedt. Het lijkt bijna op een ruimteschip dat zweeft in de nachtelijke hemel. Het ontwerp is een ware sterrennacht die mensen uitnodigt om deel te nemen aan een intense en levendige stedelijke carnaval.

Het realiseren van het ontwerp van Mking Party K vereiste geavanceerde technologieën en materialen. De ruimte is ontstaan uit een combinatie van objectieve fysieke fenomenen en de creatieve emotie van de ontwerper. Het resultaat is een unieke combinatie van rationaliteit en gevoel, die de zintuigen van mensen prikkelt en verschillende emoties oproept. De interactie met de ruimte zorgt voor directe scènes en gevoelens, waardoor de onvoorspelbaarheid van de ruimte wordt versterkt.

Het project Mking Party K begon in augustus 2021 in Nanjing en werd voltooid in januari 2022, ook in Nanjing. Het ontwerp is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar de vormen van de toekomst en de veranderende behoeften van de post-epidemische samenleving. Mking Party K is een voorbeeld van een ontwerp dat de vorm van de toekomst verkent en mensen uitnodigt om deel te nemen aan een unieke ruimte-ervaring.

Het ontwerp van Mking Party K heeft de Golden A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2023. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan opmerkelijke en trendsettende creaties die de genialiteit en wijsheid van de ontwerper weerspiegelen. Mking Party K is een bewonderenswaardig product dat kunst, wetenschap, design en technologie combineert en een significante impact heeft op de wereld.

Met Mking Party K heeft Kuanxi Li een buitengewone ruimte-ervaring gecreëerd die mensen uitnodigt om de grenzen van de werkelijkheid te verkennen. Het ontwerp combineert mysterie, punk, digitaliteit en toekomst en biedt een unieke en betoverende ervaring. Mking Party K is een ware viering van kunst, innovatie en technologie.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Kuanxi Li
Afbeeldingscredits: OBSIDIAN
Projectteamleden: Kuanxi Li
Projectnaam: Mking Party K
Projectklant: Kuanxi Li


Mking Party K IMG #2
Mking Party K IMG #3
Mking Party K IMG #4
Mking Party K IMG #5
Mking Party K IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp