Embrace Afterglow: Een Uniek Ontwerp dat Natuur en Eenvoud Omarmt

Een Meesterwerk van Cheng Han Wu - Interior Notions Co., Ltd.

Inleiding:

Het ontwerp van Embrace Afterglow, gecreëerd door Cheng Han Wu van Interior Notions Co., Ltd., is een ware viering van natuurlijke schoonheid en eenvoud. Dit unieke residentiële project is ontworpen met het oog op gezonde levensstijlen en het creëren van een naadloze verbinding met de natuurlijke omgeving. Met zijn strakke lijnen, elegante esthetiek en doordachte indeling is Embrace Afterglow een oase van rust en sereniteit in het bruisende Taichung.

Body:

Embrace Afterglow is ontworpen met het idee om de grenzen tussen binnen en buiten te vervagen. Door slimme massaverdeling, openingen en interne circulatie wordt de behoefte aan kunstmatige klimaatbeheersing tot een minimum beperkt. Dit zorgt ervoor dat de ruimtes kunnen profiteren van overvloedig zonlicht, natuurlijke ventilatie en passieve koeling. Het resultaat is een woning die in harmonie is met de omringende natuur en die een gezonde en comfortabele leefomgeving biedt.

Met een oppervlakte van 245 vierkante meter is Embrace Afterglow een ruime en lichte woning. Het is een vrijstaand gebouw op een hoogbouwlocatie, met een adembenemend uitzicht op de stad. Het interieur is zorgvuldig ontworpen met zes onafhankelijke slaapkamers, waarbij elke twee slaapkamers een eenheid vormen met een gedeelde kleedruimte en badkamer. Het hart van de woning is de ruime woonkamer en eethoek, die de hele dag open is en perfect is voor bijeenkomsten en vieringen.

Wat Embrace Afterglow echt uniek maakt, is de naadloze verbinding tussen de binnen- en buitenruimtes. De woonkamer wordt beschouwd als een kijkende tuin en is verbonden met verschillende leefruimtes via een gang, waardoor verschillende gebieden elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen communiceren. Dit creëert een gevoel van eenheid en harmonie, terwijl het ook een spectaculair uitzicht en verfrissende luchtstroom mogelijk maakt.

Het ontwerp van Embrace Afterglow is gebaseerd op het concept van "onderdompeling in de tijd". Door gebruik te maken van natuurlijk licht, ventilatie en uitzicht op de stad vanaf de bovenste verdiepingen, biedt het ontwerp een geschikte leefruimte voor zes bewoners om samen te leven. Het is een plek waar men kan genieten van de rust en sereniteit van de natuur, terwijl men tegelijkertijd verbonden blijft met de moderne stedelijke omgeving.

Conclusie:

Embrace Afterglow is een meesterwerk van Cheng Han Wu - Interior Notions Co., Ltd., dat de perfecte balans vindt tussen natuurlijke schoonheid en eenvoud. Met zijn doordachte ontwerp en aandacht voor detail biedt dit unieke project een harmonieuze en comfortabele leefomgeving. Het is een plek waar men kan ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kan genieten van de rust en sereniteit van de natuur. Embrace Afterglow is een ware viering van gezond leven en een eerbetoon aan de schoonheid van eenvoud.

Video Credits: space photography.Creator INOTION 2022

Awards and Accolades:

Embrace Afterglow heeft de prestigieuze A' Design Award gewonnen in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp in 2023. Deze onderscheiding erkent het goed doordachte, praktische en innovatieve ontwerp dat voldoet aan professionele en industriële eisen. Embrace Afterglow wordt geprezen om zijn integratie van industriële beste praktijken en technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.

Image Credits:

Afbeelding #1: Creator INOTION 2022

Afbeelding #2: Creator INOTION 2022

Afbeelding #3: Creator INOTION 2022

Afbeelding #4: Creator INOTION 2022

Afbeelding #5: Creator INOTION 2022


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: CHENG HAN WU
Afbeeldingscredits: Image #1: Creator INOTION 2022 Image #2: Creator INOTION 2022 Image #3: Creator INOTION 2022 Image #4: Creator INOTION 2022 Image #5: Creator INOTION 2022 Video Credits: space photography.Creator INOTION 2022
Projectteamleden: Designer:Cheng Han Wu
Projectnaam: Embrace Afterglow
Projectklant: CHENG HAN WU


Embrace Afterglow IMG #2
Embrace Afterglow IMG #3
Embrace Afterglow IMG #4
Embrace Afterglow IMG #5
Embrace Afterglow IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp