Top Mercury: Een Cutting-Edge Website met een WOW-factor

Een Modern Ontwerp dat Top Mercury onderscheidt van de Concurrentie

Top Mercury, een social media advertentiebureau, heeft Azuro Digital ingeschakeld om hun nieuwe website te creëren. Azuro Digital heeft elegante bewegingseffecten en unieke illustraties gebruikt om direct een WOW-factor te creëren. De website is ontworpen om een moderne, cutting-edge esthetiek te bieden die Top Mercury onderscheidt van hun concurrentie en grote klanten aantrekt om met hen samen te werken.

Top Mercury wilde met hun nieuwe website opvallen in de concurrentie. Tijdens het creatieve proces was het voor Azuro Digital essentieel om buiten de gebaande paden te denken. Het eindproduct is het resultaat van het abstracte denken van Azuro Digital, in combinatie met best practices die de conversieratio van een website optimaliseren.

Deze website is ontworpen met Figma en ontwikkeld met Webflow. Figma wordt algemeen beschouwd als een van de beste tools voor webdesign, terwijl Webflow wordt beschouwd als een van de beste tools voor webontwikkeling.

De website is volledig responsief op alle apparaten, browsers en schermformaten. Het ontwerp is schoon, modern en kleurrijk, met elegante bewegingseffecten en unieke illustraties die de aandacht trekken. De interactie met de website wordt versterkt door verschillende bewegende elementen, animaties en illustraties. Gebruikers kunnen met veel van de secties interageren via knoppen, links, enzovoort.

Azuro Digital begon dit project in januari 2022 en voltooide het in maart 2022 in Toronto. Gedurende het project heeft het team van Azuro Digital uitgebreid onderzoek gedaan naar de concurrenten in de digitale advertentie-industrie. Het doel was om inzicht te krijgen in de beste ontwerppraktijken en vervolgens iets te ontwerpen dat opvalt tussen de massa.

Het grootste uitdaging tijdens dit project was het creëren van illustraties en bewegingseffecten die een WOW-factor teweegbrengen, terwijl tegelijkertijd ervoor gezorgd werd dat de website de gebruiker niet overweldigt. Een overdreven complex ontwerp met veel beweging kan de gebruiker gemakkelijk afleiden en verwarren, wat een negatieve invloed kan hebben op de conversieratio. Daarom moest er een perfecte balans worden gevonden tussen een extravagant ontwerp en een intuïtieve gebruikerservaring.

De website van Top Mercury heeft het doel bereikt om de conversieratio te optimaliseren. Het streefdoel was om de 5% te overtreffen, en uiteindelijk werd een conversieratio van 8% behaald. Dit betekent dat 8% van de bezoekers van de website van Top Mercury contact opnemen met het bedrijf.

Alle grafische elementen en illustraties zijn speciaal voor dit project ontworpen door Azuro Digital. De afbeeldingen zijn afkomstig van Canva en zijn royaltyvrij en met toestemming gebruikt. De enige afbeelding die geen stockafbeelding is, is de afbeelding van de oprichter van Top Mercury, Adam Lawrence, en hij heeft toestemming gegeven om in dit artikel te worden opgenomen.

Deze website heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Website en Webdesign Awards in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp van Top Mercury wordt gerespecteerd vanwege de integratie van beste ontwerppraktijken en competente technische kenmerken, die bijdragen aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Daniel Houle
Afbeeldingscredits: All graphics and illustrations were designed from scratch by Azuro Digital. All images are stock images from Canva. They are all royalty-free and we have the rights to use them. The only image that isn't a stock image is the image of Top Mercury's founder, Adam Lawrence, and he has expressed his consent to being featured in this award.
Projectteamleden: Daniel Houle
Projectnaam: Top Mercury
Projectklant: Daniel Houle


Top Mercury IMG #2
Top Mercury IMG #3
Top Mercury IMG #4
Top Mercury IMG #5
Top Mercury IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp