Skate Alu: Een Elegant en Comfortabel Buitenzitje

Een Ontwerp van Mathias De Ferm - Jati Kebon Furniture

Inleiding:

De Skate Alu is een buitengewoon zitmeubel dat zijn inspiratie haalt uit skateboards. Met zijn ronde en opgekrulde zijkanten straalt deze stoel elegantie en uitzonderlijk comfort uit. Het ontwerp is gericht op het creëren van de ultieme zitvorm, waarbij de stoel de gebruiker onbewust laat genieten van zijn frame.

De Skate Alu is een uniek buitenmeubel dat is ontworpen voor gebruik in de openlucht. Het elegante frame is gemaakt van aluminium en biedt ondersteuning aan de zitting en rugleuning, die zijn afgewerkt met een weerbestendig polyolefine touw. Elk materiaal is lichtgewicht, gemakkelijk te scheiden en recyclebaar na gebruik.

De stoel wordt vervaardigd met behulp van poedergecoat aluminium en polyolefine touwweefsel. Dit zorgt voor duurzaamheid en maakt de stoel bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

De afmetingen van de Skate Alu zijn 640 mm x 720 mm x 740 mm, waardoor het een comfortabele en ruime zitplaats biedt.

De Skate Alu is onderdeel van de Jati & Kebon outdoor meubelcollectie en is ontworpen door Mathias De Ferm. Het ontwerp werd in 2019 in België gerealiseerd en is sindsdien verkrijgbaar.

Met zijn relaxte uitstraling is deze meubelcollectie perfect geschikt voor buitengebruik. De gebogen zitting van de loungestoel en bank is geïnspireerd op een skateboard. De ronde en opgekrulde zijkanten zorgen voor elegantie en comfort, waardoor de gebruiker zich niet bewust is van het zitgedeelte. Het aluminium frame met poedercoating en de afwerking van polyolefine touw maken de meubels duurzaam, bestand tegen de elementen en weerbestendig. De materialen zijn lichtgewicht, gemakkelijk te scheiden en kunnen na gebruik worden gerecycled.

De Skate Alu heeft de prestigieuze A' Design Award gewonnen in 2022 in de categorie Camping Gear and Outdoor Equipment Design. Deze zilveren A' Design Award wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en professionaliteit, en die getuigen van uitmuntend vakmanschap en innovatie. De Skate Alu wordt geprezen om zijn sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheid, en wekt bewondering en verwondering op.

Afbeeldingen met dank aan:

Afbeelding #1: Garden Consulting and Investment, 2020

Afbeelding #2: Garden Consulting and Investment, 2019

Afbeelding #3: Garden Consulting and Investment, 2019

Afbeelding #4: Garden Consulting and Investment, 2019

Afbeelding #5: Garden Consulting and Investment, 2019


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Jati & Kebon Furniture
Afbeeldingscredits: Image #1: Garden Consulting and Investment, 2020 Image #2: Garden Consulting and Investment, 2019 Image #3: Garden Consulting and Investment, 2019 Image #4: Garden Consulting and Investment, 2019 Image #5: Garden Consulting and Investment, 2019
Projectteamleden: Designer: Mathias De Ferm
Projectnaam: Skate
Projectklant: Jati & Kebon Furniture


Skate IMG #2
Skate IMG #3
Skate IMG #4
Skate IMG #5
Skate IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp