Tecno Th300: Een Innovatieve Real-Time Interactieve Camera

Een revolutionair ontwerp voor face-to-face communicatie

De Tecno Th300 is een innovatieve real-time interactieve camera met een ingebouwde intelligente chip voor extreem snelle verwerking. Het stelt gebruikers in staat om de sensatie van face-to-face communicatie op nul afstand te ervaren.

Met de ingebouwde elektronische beeldstabilisatie-algoritme kan de Tecno Th300 cameratrillingen verminderen die worden veroorzaakt door onbedoelde stoten of bewegingen, waardoor de beeldkwaliteit uitstekend is. Deze camera is ontworpen voor gebruik in huis en biedt een unieke ervaring op het gebied van communicatie en interactie.

Een van de opvallende kenmerken van de Tecno Th300 is de mogelijkheid om verticaal 170 graden te bewegen, waardoor het een 360 graden multidimensionale volledige ruimte zonder dode hoeken kan bestrijken. Dit is ver vooruit op de concurrentie in de industrie. Met deze camera kunt u genieten van een ongeëvenaarde kijkervaring en kunt u elk detail vastleggen.

De Tecno Th300 biedt ook een uitstekende beeldkwaliteit met een realistische weergave en een indrukwekkende framesnelheid van 30 frames per seconde. Het ondersteunt full HD 2K live streaming en opname van levendige video's. Met de AF-snelle focuscamera, bewegingstracking en automatische fotofunctie kunt u gedetailleerde en heldere beelden vastleggen.

Deze camera is uitgerust met dubbele adaptieve ruisonderdrukkende microfoons aan de voorkant, die effectief omgevingsgeluiden kunnen filteren en gebruikers laten genieten van een hogere audiokwaliteit. Bovendien heeft het product twee opnamefuncties, met een opnamebereik van maximaal 10 meter. De opgenomen geluiden zijn natuurlijk en vloeiend, waardoor gebruikers met rust en kalmte kunnen praten.

De Tecno Th300 is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het ontwerp is strak en eenvoudig, met schone lijnen en afgeronde hoeken. Het product maakt gebruik van een zwart-wit kleurenschema, waardoor het een stijlvolle en moderne uitstraling heeft. De naadloze constructie en het minimalistische ontwerp dragen bij aan de pure industriële esthetiek van de camera.

De Tecno Th300 is ontwikkeld door het ontwerpteam onder leiding van Haoyan Zhang. Het project begon in 2021 in Shenzhen en werd in 2022 voltooid in Guangdong. Het werd tentoongesteld in maart 2022 in Shenzhen. Het ontwerp werd bekroond met de Zilveren A' Design Award in de categorie Beveiliging, Veiligheid en Bewaking.

Met de Tecno Th300 kunnen gebruikers genieten van een geavanceerde en meeslepende communicatie-ervaring. Of het nu gaat om zakelijke vergaderingen, online lessen of gewoon contact houden met vrienden en familie, deze camera biedt de perfecte oplossing voor face-to-face communicatie op afstand.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Haoyan Zhang, Dinghui Kang
Afbeeldingscredits: TECNO MOBILE LIMITED
Projectteamleden: Shiguang Liu Chuantang Zhang Haoyan Zhang
Projectnaam: Tecno Th300
Projectklant: Haoyan Zhang, Dinghui Kang


Tecno Th300 IMG #2
Tecno Th300 IMG #3
Tecno Th300 IMG #4
Tecno Th300 IMG #5
Tecno Th300 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp