Yale Smart: Innovatie in Huisbeveiliging

De Toekomst van Deurbellen: Yale en Dolmen's Nieuwe Ontwerp

Ontdek hoe de nieuwe Yale Smart Video Doorbell de manier waarop we onze voordeur bewaken revolutioneert.

De Yale Smart Video Doorbell, ontworpen door Yale in samenwerking met Dolmen Design Agency, is een toonbeeld van innovatie in huisbeveiliging. Dit apparaat is niet zomaar een deurbel; het is een geavanceerd beveiligingssysteem dat de veiligheid van uw voordeur naar een hoger niveau tilt. Met zijn AI-gestuurde mogelijkheden en integratie met andere Yale smart producten, biedt het een ongeëvenaarde gebruikservaring.

Dankzij het unieke ontwerp met organische en afgeronde hoeken, biedt de Yale Video Doorbell niet alleen geavanceerde functies maar ook een esthetisch aangename toevoeging aan elke voordeur. De 1080p full HD-beeldkwaliteit, een kijkhoek van 154° en nachtzicht zorgen voor heldere beelden, die eenvoudig te bekijken zijn via de Yale Home-app. Wanneer iemand aanbelt, ontvangt u een "oproep" op uw telefoon, terwijl gedetailleerde meldingen worden verstuurd bij bewegingsdetectie.

De productie van de Yale Video Doorbell maakt gebruik van 3D-ontwerptools en -printtechnieken, wat resulteert in perfecte rondingen en een neutrale, zachte uitstraling die bij verschillende architectuurstijlen past. Het apparaat is vervaardigd uit duurzame materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden, waardoor het zowel functioneel als stijlvol is.

De technische specificaties van de Yale Video Doorbell zijn indrukwekkend. Met functies zoals digitale pan- en zoommogelijkheden, een weerbestendige IP65-classificatie en een scala aan intelligente detectiemogelijkheden, waaronder mens- en pakketdetectie, biedt deze deurbel een uitgebreid beveiligingspakket. De deurbel is uitgerust met een ingebouwde oplaadbare batterij en biedt verschillende stroomoplossingen om te zorgen dat het apparaat altijd functioneel is.

De interactie met de Yale Video Doorbell is eenvoudig en intuïtief. Via de Yale Home-app kan de deurbel overal ter wereld worden bediend. Bij bewegingsdetectie licht de deurbelknop op om bezoekers te begeleiden, en bij een poging tot diefstal wordt een waarschuwing naar de telefoon van de gebruiker gestuurd. Het project, gestart in januari 2022 in Malmö, Zweden, werd voor het eerst tentoongesteld op IFA Berlijn in september 2023 en is in januari 2024 gelanceerd.

De Yale Smart Video Doorbell is bekroond met de Gouden A' Design Award in 2024, een erkenning voor uitzonderlijke producten die de kunst, wetenschap, design en technologie vooruit helpen. Deze prijs bevestigt de impact en de uitmuntendheid van het ontwerp, dat nu een waardevol onderdeel vormt van de smart home-beveiliging.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Yale, ASSA ABLOY
Afbeeldingscredits: Yale, ASSA ABLOY group
Projectteamleden: Dolmen Design and Innovation agency
Projectnaam: Yale Smart
Projectklant: Yale


Yale Smart IMG #2
Yale Smart IMG #3
Yale Smart IMG #4
Yale Smart IMG #5
Yale Smart IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp