Cominfo EasyGate Superb: De Ultieme Toegangscontrole Oplossing

Een Slanke en Volledig Aanpasbare Speedgate

De EasyGate Superb van Cominfo is de slankste en volledig uitgeruste speedgate ter wereld. Deze ultra-slanke en volledig aanpasbare speedgate is de ideale oplossing voor toegangscontrole in kantoorpanden, scholen en overheidsgebouwen.

Met de EasyGate Superb kunt u de toegang tot uw gebouw volledig personaliseren. U kunt kiezen uit verschillende RAL-kleuren en afwerkingen, zoals geborsteld roestvrij staal, gepolijst roestvrij staal of bronskleurig roestvrij staal. Zelfs het bovenste deksel van de kast kan worden aangepast in elke gewenste kleur, met de mogelijkheid om uw bedrijfslogo toe te voegen.

De EasyGate Superb is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar biedt ook een aantal unieke eigenschappen. Zo beschikt het over intelligente lichtbegeleiding, een geïntegreerde kaartverzamelaar met retourfunctie, veiligheidssensoren en hoogwaardige materialen van constructie.

Deze speedgate is gebouwd van roestvrij staal en kan worden aangepast aan de marktvraag. De buitenkant kan worden afgewerkt in standaard grijs, brons, zwart, wit of andere kleuren. Het bovenste deksel van de speedgate is gemaakt van glas en voorzien van RGB-verlichting.

De afmetingen van de EasyGate Superb zijn 1580 mm breed, 990 mm hoog en 99 mm diep.

Deze speedgate wordt binnen gebouwen geïnstalleerd om te bepalen welke personen toegang hebben en welke niet. Personen zonder kaart hebben geen toegang.

De EasyGate Superb is gebouwd met een lange en betrouwbare levensduur in gedachten. Het unieke zelfdiagnosemodus maakt op afstand toegang en controle van de speedgate mogelijk. Hierdoor kan de EasyGate Superb onderhoudscycli en vandalisme melden. Daarnaast is de EasyGate Superb de enige speedgate op de markt met zo'n slank ontwerp en de mogelijkheid om een kaartverzamelaar met retourfunctie te integreren. Op verzoek kan een externe kaartlezer of barcodescanner worden ingebouwd in uw EasyGate Superb. Geluidsalarmen kunnen worden aangepast en zelfs voorzien van een stem. Bezoekers kunnen worden verwelkomd met een uniek geluid of stem, en u kunt uw alarmgeluiden aanpassen met een bedrijfsboodschap. Aan de hand van 24 paar optische sensoren aan de boven- en onderkant kan de EasyGate Superb personen detecteren en zo de veiligheid waarborgen. De EasyGate Superb kan niet alleen een persoon detecteren, maar ook een persoon met bagage, een rolstoel of een kinderwagen. De gekleurde LED-verlichting van het bovenste deksel maakt slimme instellingen van lichtnavigatie mogelijk. Naast standaard navigatiefuncties kunnen verschillende verlichtingseffecten worden ingesteld, zoals pijlen, stippen, mengkleuren en nog veel meer. De kleurkeuze is onbeperkt.

De EasyGate Superb heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Security, Safety and Surveillance Products Design in 2020. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

© Copyright 2019 - Cominfo a.s.

#speedgate #toegangscontrole #beveiliging #czechdesign #davidpolasek #cominfo #novodesign #turnstile


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: David Polasek
Afbeeldingscredits: David Polasek
Projectteamleden: Cominfo in-house R&D team, David Polasek
Projectnaam: Cominfo EasyGate Superb
Projectklant: David Polasek


Cominfo EasyGate Superb IMG #2
Cominfo EasyGate Superb IMG #3
Cominfo EasyGate Superb IMG #4
Cominfo EasyGate Superb IMG #5
Cominfo EasyGate Superb IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp