Jackery AIR-W: Een Lichtgewicht en Draagbaar Windenergie Accessoire

Een Innovatieve Oplossing voor Duurzaam Reizen

Windenergie wordt draagbaar en toegankelijk met de Jackery AIR-W, een revolutionair windenergie accessoire dat traditionele grote windgeneratoren transformeert in een compact en lichtgewicht ontwerp. Dit draagbare apparaat biedt een milieuvriendelijke oplossing voor reizigers die onderweg elektriciteit nodig hebben.

De Jackery AIR-W is ontworpen door Wei Bai, Jiajin He en Xiaowei Yin. Geïnspireerd door windgeneratoren, hebben zij een product gecreëerd dat de kracht van de wind kan omzetten in elektriciteit. Dit innovatieve ontwerp maakt gebruik van geavanceerde materialen en technologieën om een draagbaar en efficiënt windenergie accessoire te creëren.

Een van de unieke eigenschappen van de Jackery AIR-W is het feit dat het lichtgewicht en draagbaar is. Dit maakt het ideaal voor buitenshuis, zoals tijdens het reizen. Het apparaat ondersteunt ook multi-unit parallelle output, waardoor het breder toepasbaar is dan traditionele windenergie apparatuur.

Het ontwerp van de Jackery AIR-W maakt gebruik van carbon fiber thermoplastisch composietmateriaal, waardoor het zowel sterk als lichtgewicht is. Met een IP67-classificatie is het apparaat ook bestand tegen stof en water, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende omgevingen.

De Jackery AIR-W bestaat uit een windrotor, een mini-generator en een standaard. De eenvoudige structuur maakt het gemakkelijk te monteren en te demonteren, waardoor het maximale draagbaarheid biedt. De bovenste en onderste bladen zijn verspringend geplaatst om de hoogte van het apparaat te minimaliseren.

Met een uitgangsvermogen van 200W kan de Jackery AIR-W voldoende elektriciteit genereren voor verschillende toepassingen. Het apparaat kan worden gestabiliseerd door de ingebouwde inklapbare postnagels in de grond te steken. Sluit het apparaat eenvoudig aan op een stroombron met behulp van een oplaadkabel om de omgezette windenergie te gebruiken.

De Jackery AIR-W is niet alleen een innovatieve oplossing voor duurzaam reizen, maar draagt ook bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Het is een erkenning van dit baanbrekende ontwerp dat het de Iron A' Design Award heeft ontvangen in de categorie Energy Products, Projects and Devices Design.

Met de Jackery AIR-W kunnen reizigers nu overal en altijd profiteren van windenergie. Dit draagbare windenergie accessoire biedt een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor het opladen van elektronische apparaten tijdens het reizen. Met zijn lichtgewicht ontwerp en brede toepasbaarheid is de Jackery AIR-W een must-have accessoire voor avonturiers die streven naar een groenere en duurzamere levensstijl.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shenzhen Hello Tech Energy Co.,Ltd
Afbeeldingscredits: Shenzhen Hello Tech Energy Co.,Ltd
Projectteamleden: Wei Bai Jiajin He Xiaowei Yin
Projectnaam: Jackery AIR-W
Projectklant: Shenzhen Hello Tech Energy Co.,Ltd


Jackery AIR-W IMG #2
Jackery AIR-W IMG #3
Jackery AIR-W IMG #4
Jackery AIR-W IMG #5
Jackery AIR-W IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp