Jackery-LightCycle S1: Een Unieke Outdoor Power Supply

Een innovatief ontwerp van Wei Bai, Jiajin He en Xiaowei Yin

Inleiding:

Traditionele outdoor power supplies zijn vaak onhandig om mee te nemen. Het unieke ontwerp van de Jackery-LightCycle S1 lost dit probleem op door een bandvormig design te introduceren, waardoor gebruikers het apparaat gemakkelijk kunnen verplaatsen door aan het handvat te trekken. Dit ontwerp zorgt er ook voor dat het product zich onderscheidt van de concurrentie.

De Jackery-LightCycle S1 heeft unieke eigenschappen die het onderscheiden van andere outdoor power supplies. Het bandvormige ontwerp stelt gebruikers in staat om het apparaat gemakkelijk te verplaatsen, wat het probleem van het verplaatsen van een grote capaciteit energieopslagapparaat oplost. Met zijn hoge vermogen en capaciteit kan dit apparaat zich aanpassen aan 99% van de elektrische apparaten op de markt en ze voorzien van een lange batterijduur.

De behuizing van de Jackery-LightCycle S1 is gemaakt van rubber en composietmaterialen zoals carbon black, waardoor het slijtvast en schokbestendig is. Het solide bandontwerp zorgt voor een lagere vervormingsgraad en een betere warmteafvoer, waardoor het product beter bestand is tegen verschillende werkomgevingen. Dit verbetert de veiligheidsprestaties en verlengt de levensduur van het apparaat.

Tijdens het verplaatsen van het apparaat wordt de kinetische energie die wordt gegenereerd door de rotatie van de behuizing omgezet in elektrische energie door het ingebouwde generatiesysteem en opgeslagen in de batterij. Dit zorgt voor een constante groene energievoorziening tijdens outdoor reizen. De roterende beschermkap aan beide zijden van het apparaat beschermt de in- en uitgangsterminal en verbetert de veiligheid van het gebruik van elektriciteit. Het inklapbare handvat zorgt voor productstabiliteit en gemakkelijke opslag.

Het project voor de Jackery-LightCycle S1 begon in 2022 in Shenzhen en werd in hetzelfde jaar afgerond. Het ontwerp is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar draagbaarheid, hoog vermogen en hoge capaciteit. Het doel was om de markt te veroveren met een unieke vorm van outdoor power supply. Het onderzoek omvatte online onderzoek en het raadplegen van professionele onderzoeksbureaus. Het ontwerp heeft een positieve impact op de samenleving door zelfopwekking, draagbaarheid en ecologische compatibiliteit te combineren, wat resulteert in een lagere CO2-uitstoot tijdens het reizen.

De grootste uitdaging bij het ontwerpen van de Jackery-LightCycle S1 was het creëren van een schokbestendig product dat bestand is tegen ruwe wegomstandigheden. Dit werd opgelost door gebruik te maken van rubber en composietmaterialen zoals carbon black, waardoor de sterkte, slijtvastheid en schokbestendigheid van het product werden verbeterd.

De Jackery-LightCycle S1 heeft erkenning gekregen voor zijn uitstekende ontwerp. Het heeft de Zilveren A' Design Award gewonnen in de categorie Energy Products, Projects and Devices Design in 2022. Deze award wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in expertise en innovatie. Het ontwerp wordt bewonderd om zijn technische kenmerken en artistieke vaardigheden, en roept positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.

De Jackery-LightCycle S1 is een revolutionaire outdoor power supply die draagbaarheid, hoog vermogen en hoge capaciteit combineert. Met zijn unieke bandvormige ontwerp en duurzame materialen is dit apparaat een ideale metgezel voor outdoor avonturen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shenzhen Hello Tech Energy Co.,Ltd
Afbeeldingscredits: Shenzhen Hello Tech Energy Co.,Ltd
Projectteamleden: Wei Bai Jiajin He Xiaowei Yin
Projectnaam: Jackery-LightCycle S1
Projectklant: Shenzhen Hello Tech Energy Co.,Ltd


Jackery-LightCycle S1 IMG #2
Jackery-LightCycle S1 IMG #3
Jackery-LightCycle S1 IMG #4
Jackery-LightCycle S1 IMG #5
Jackery-LightCycle S1 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp