Hocan Healthy: Een Moderne en Technologische Visuele Identiteit

Een Nieuwe Branding voor de Hydrogen Health Care Industrie

Hocan Healthy, een toonaangevende ontwikkelaar van intelligente technologieproducten op het gebied van waterstofgezondheidszorg, heeft onlangs een opvallende nieuwe visuele identiteit gelanceerd. Het merk, ontworpen door Guangzhou Cheung Ying Design Co. Ltd., is gericht op het creëren van een moderne en technologische uitstraling die de sterke punten van het bedrijf benadrukt.

De inspiratie voor het ontwerp van het logo van Hocan Healthy is afkomstig van het waterstofmolecuul zelf. Het logo toont het veranderingsproces tussen water en waterstof in de vorm van positieve en negatieve vormen, en weerspiegelt op vaardige wijze de industriële kenmerken van het merk. De cirkelvormige afbeelding van het waterstofmolecuul is vereenvoudigd en gemoderniseerd, waardoor het een eigentijdse uitstraling krijgt.

De kleurkeuze speelt ook een belangrijke rol in de visuele identiteit van Hocan Healthy. Er is gekozen voor een gedurfde technologieblauwe kleur, die perfect past bij de focus op intelligente technologieproducten. Deze kleur, in combinatie met het gebruik van driedimensionale modellering, zorgt ervoor dat het merk opvalt en de aandacht van consumenten trekt.

Wat Hocan Healthy onderscheidt van andere merken in de waterstofgezondheidszorgindustrie is de nadruk op eenvoud, moderniteit en technologie. Het nieuwe logo is ontworpen met het oog op een consistente visuele identiteit die zowel de zakelijke als artistieke aspecten van het merk weerspiegelt. Het logo kan naadloos schakelen tussen tweedimensionale en driedimensionale vormen, waardoor het merk flexibel en dynamisch blijft.

Om een consistente visuele identiteit te creëren, is het logo van Hocan Healthy ontworpen in vectorformaat, waardoor het geschikt is voor verschillende formaten van digitale en gedrukte media. Daarnaast is er een uitgebreide handleiding opgesteld om ervoor te zorgen dat het logo correct wordt toegepast op alle communicatiematerialen.

De nieuwe visuele identiteit van Hocan Healthy is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel. Het logo en de visuele elementen vormen een samenhangend systeem dat de merkboodschap en -waarden effectief communiceert. Het logo is ontworpen om herkenbaar te blijven, zelfs bij verschillende materialen en processen, en straalt tegelijkertijd vitaliteit en mogelijkheden uit.

Het project voor de nieuwe visuele identiteit van Hocan Healthy begon in april 2021 in Guangzhou en werd voltooid in oktober 2021. Het resultaat werd in november 2021 tentoongesteld in Guangzhou. Het ontwerp is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar de waterstofgezondheidszorgindustrie en de behoeften van consumenten.

Het ontwerpproces van Hocan Healthy kende enkele uitdagingen, met name bij het vinden van een geschikte ontwerptaal om abstracte ideeën effectief te visualiseren en de merktemperament en -inhoud te interpreteren. Door nauwe samenwerking tussen ontwerp en vakmanschap is het gelukt om een visuele identiteit te creëren die de innovatieve geest van het merk weerspiegelt.

Het nieuwe logo van Hocan Healthy heeft al erkenning gekregen voor zijn uitstekende ontwerp. Het ontwerp werd bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Grafisch Ontwerp, Illustratie en Visuele Communicatie in 2022. Deze prijs erkent ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit en een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven.

Met zijn moderne en technologische visuele identiteit is Hocan Healthy goed gepositioneerd om zijn positie als leider in de waterstofgezondheidszorgindustrie te versterken. Het merk straalt innovatie en kwaliteit uit en biedt consumenten een frisse en eigentijdse ervaring.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Guangzhou Cheung Ying Design Co., Ltd.
Afbeeldingscredits: Guangzhou Cheung Ying Design Co., Ltd.
Projectteamleden: Creative Director: Zhiji Dong Designer: Lu Gu
Projectnaam: Hocan Healthy
Projectklant: Guangzhou Cheung Ying Design Co., Ltd.


Hocan Healthy IMG #2
Hocan Healthy IMG #3
Hocan Healthy IMG #4
Hocan Healthy IMG #5
Hocan Healthy IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp