Acorny: Het Innovatieve Fysieke Computing Educatieve Product

Ontworpen door Soyoung Lee en Jaeyoung Myung

Acorny, een innovatief educatief product dat jonge kinderen ondersteunt bij het leren van computationeel denken, is ontworpen door Soyoung Lee en Jaeyoung Myung. Het product, dat zowel een fysieke speelset als een coderingsapp omvat, is ontworpen om kinderen op een intuïtieve en vriendelijke manier kennis te laten maken met coderingsactiviteiten.

De inspiratie voor Acorny kwam voort uit de uitdagingen die momenteel worden geconfronteerd met onderwijstechnologie. Bestaande fysieke computing onderwijsproducten zijn vaak gericht op resultaten met complexe bedieningsvoorwaarden, wat het moeilijk maakt om de juiste leerrichting te kiezen. Acorny pakt dit probleem aan door een reeks programmeerlessen, aanbevelingen en uitdagingen aan te bieden die de kernconcepten van codering onderwijzen.

Wat Acorny onderscheidt van andere producten, is de unieke combinatie van een fysieke speelset en een coderingsapp. De fysieke set is ontworpen met het motief van de computerverwerkingsstroom, waardoor beginners intuïtief computationele denkconcepten kunnen begrijpen. De app biedt op zijn beurt verschillende coderingstutorials, aanbevelingen en uitdagingen op basis van de door de gebruiker geselecteerde invoer- en uitvoermodules.

Acorny is gerealiseerd met behulp van fysieke computing technologieën, UX-ontwerpprocessen en 3D-geprint ontwerp. Het product is ontworpen met Rhinoceros, Keyshot, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Figma en After Effects en is gemaakt van stoffen bekleding en ABS.

Acorny is niet alleen een innovatief product, maar ook een bekroond ontwerp. Het product werd bekroond met de Iron A' Education, Teaching Aid and Training Content Design Award in 2022, een prestigieuze prijs die wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen.

Acorny is een voorbeeld van hoe ontwerpers kunnen inspelen op de uitdagingen van het moderne onderwijs. Door een intuïtieve en vriendelijke benadering van coderingsonderwijs te bieden, helpt Acorny jonge kinderen de vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben voor de 21e eeuw.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: SOYOUNG LEE & JAEYOUNG MYUNG
Afbeeldingscredits: Main Image: Product Designer JAEYOUNG MYUNG Image #1 Product Designer JAEYOUNG MYUNG Image #2 Product Designer JAEYOUNG MYUNG Image #3 Product Designer JAEYOUNG MYUNG Image #4 Product Designer JAEYOUNG MYUNG, UX Designer SOYOUNG LEE Video UX Designer SOYOUNG LEE
Projectteamleden: Designer: Soyoung Lee Designer: Jaeyoung Myung
Projectnaam: Acorny
Projectklant: SOYOUNG LEE & JAEYOUNG MYUNG


Acorny IMG #2
Acorny IMG #3
Acorny IMG #4
Acorny IMG #5
Acorny IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp