Yunyue Zhenjing Verkoopcentrum: Een Harmonie van Kunst, Architectuur en Cultuur

Zhejiang Bo Yue Construction and Decoration transformeert een verkoopcentrum in een oase van rust en schoonheid

Geïnspireerd door de Oosterse esthetiek en de schoonheid van de natuur, creëert het Yunyue Zhenjing Verkoopcentrum een unieke ruimte die verder gaat dan de traditionele functies van een verkoopkantoor.

Zhejiang Bo Yue Construction and Decoration, een toonaangevend design- en constructiebedrijf, heeft een nieuwe standaard gezet voor verkoopcentra met hun nieuwste project, het Yunyue Zhenjing Verkoopcentrum. Dit project, gelegen in Zhejiang, China, is meer dan alleen een marketingcentrum - het is een plek om te blijven hangen en te genieten van een ontspannen tijd.

De inspiratie voor het ontwerp kwam van de wens om een comfortabele omgeving te creëren door de ultieme Oosterse esthetiek na te streven, de harmonie van licht en kleur te zoeken en artistieke esthetiek te integreren. Het resultaat is een ruimte die rijk is aan Oosterse charmes, terwijl het licht en schaduw, en artistieke schoonheid integreert.

De ruimte wordt gedomineerd door aardetinten die een gevoel van natuur geven. Het gebruik van metaalmateriaal neutraliseert de zachte, zachte uitstraling die door het vele hout wordt gebracht, en voegt unieke, prachtige texturen toe aan de ruimte. De grijze marmeren vloer contrasteert met het bruinrode plafond, waardoor de ruimte onderscheidend is zonder enige visuele druk.

De ontwerpers hebben de vierkante ruimtelijke indeling verdeeld in functionele gebieden met behulp van bogen. Een Frans raam aan de ene kant integreert het natuurlijke landschap, en het zonlicht schijnt door de ruimte om het licht en de schaduw vorm te geven. Houten roosters worden gebruikt voor de muur om een transparante ruimte te creëren, en worden gebruikt als boekenplanken. De onregelmatige voetgangerscirculatie stelt bezoekers in staat om op hun gemak te dwalen, boeken op te pakken om te lezen bij het raam, te genieten van een kopje koffie aan de waterbar, of het hoofddoel van het bezoek te volbrengen.

De ontwerpers hebben ook rekening gehouden met de lokale gebruiken en cultuur, door menselijke kenmerken en lokale elementen te integreren, terwijl ze een gevoel van sfeer creëren in de online boekhandel. Het evenwicht tussen de functies van het verkoopkantoor en de boekhandel werd bereikt door het gebruik van afgeronde boogelementen, die zorgen voor een vlotte voetgangerscirculatie in de ruimte, en mensen zich comfortabel en op hun gemak laten voelen. De eeuwige bloemendecoraties, die herbruikbaar zijn, versieren de ruimte met natuurlijke kleuren.

Het Yunyue Zhenjing Verkoopcentrum is een bewijs van de innovatieve benadering van Zhejiang Bo Yue Construction and Decoration van design en architectuur. Het project werd bekroond met de Zilveren A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award in 2022, een erkenning voor top-of-the-line, creatieve en professioneel opmerkelijke ontwerpen die uitstekende expertise en innovatie illustreren.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Ruifang Huang
Afbeeldingscredits: Zhejiang Bo Yue Construction and Decoration Engineering Design Co.,Ltd.
Projectteamleden: Zhejiang Bo Yue Construction and Decoration Engineering Design Co.,Ltd.
Projectnaam: Huahong Merchants Yunyue Zhenjing
Projectklant: Ruifang Huang


Huahong Merchants Yunyue Zhenjing IMG #2
Huahong Merchants Yunyue Zhenjing IMG #3
Huahong Merchants Yunyue Zhenjing IMG #4
Huahong Merchants Yunyue Zhenjing IMG #5
Huahong Merchants Yunyue Zhenjing IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp