Online Bruiloft Uitnodigingen met "Dear"

Een innovatieve manier om bruiloftsgasten uit te nodigen

Onder alle voorbereidingen voor een bruiloft is een van de meest tijdrovende taken voor het bruidspaar het beheren van de aanwezigheid van gasten en het maken en versturen van uitnodigingen. Tegenwoordig worden web- en smartphone-technologie steeds beter, dus dachten we dat de last voor het bruidspaar kan worden verminderd door gebruik te maken van deze technologieën. We verminderen niet alleen de last, maar verbeteren ook hun relatie met hun gasten door gebruik te maken van de unieke voordelen van webgebaseerde uitnodigingen.

"Dear" is een online bruiloft uitnodigingsservice waarmee online uitnodigingen kunnen worden verstuurd via e-mail en sociale media. In vergelijking met papieren uitnodigingen kan het tijd, kosten en moeite besparen. Uitnodigingen kunnen originele foto's of video's bevatten en informatie zoals het profiel van het bruidspaar en RSVP-formulieren kunnen ook worden aangepast. Bedankbrieven zijn ook beschikbaar om gasten te bedanken. Bovendien zijn er veel functies, zoals vooruitbetaling van huwelijksgeschenken en ontvangst voor de bruiloft.

Deze website is gebaseerd op AWS en Laravel. iOS- en Android-apps worden ook ondersteund, wat mogelijk is gemaakt met behulp van Xamarin. CreateJS en Three.js werden gebruikt voor de startpagina en Amazing template om geavanceerde animaties te realiseren.

De service is beschikbaar in de nieuwste versies van Chrome, Firefox, Safari, iOS en Android.

De "Dear" online bruiloft uitnodigingsservice is ontwikkeld door Kokochie Inc. onder leiding van het getalenteerde team van ontwerpers en architecten, waaronder Kyuichi Itoshima, Yasuharu Kobayashi, Sayaka Nakagawa, Saki Ueda, Mariko Amano, Takaaki Okada, Satsuki Matsuoka, Sachiyo Ueda, Nozomu Sekine, Shohei Kodaka, Susumu Kariya, Rieko Kanai en Ritsuki Hatanaka.

Wanneer u de startpagina bezoekt, verschijnt er een aantrekkelijke animatie om bezoekers aan te trekken. De animatie kan worden overgeslagen als deze als vervelend wordt ervaren. Vanaf de startpagina kunt u verschillende pagina's bezoeken met informatie over de functies van deze service, ontwerpen van uitnodigingen, en meer. Nadat u zich heeft geregistreerd, kunt u de service gebruiken en uitnodigingen maken.

De "Dear" online bruiloft uitnodigingsservice is in september 2014 in Japan gelanceerd. Het was destijds een compleet nieuwe service in Japan en heeft sindsdien een markt opgebouwd. Door de meningen van toekomstige bruidsparen mee te nemen, streven ze ernaar om een service te bieden die een goede ervaring biedt voor het bruidspaar en hun gasten.

Een van de uitdagingen bij het ontwikkelen van de "Dear" online bruiloft uitnodigingsservice was het veranderen van de traditionele opvatting in Japan dat het onbeleefd was om bruiloftsuitnodigingen niet in verzegelde enveloppen te versturen. Daarom waren webuitnodigingen voornamelijk voor informele bruiloftsfeesten en waren ontwerpen en functies eenvoudig. Bij "Dear" hebben ze echter veel aandacht besteed aan luxe voor prestigieuze bruiloftsfeesten. Door meerdere foto's en video's op volledig scherm weer te geven en effecten toe te voegen terwijl bezoekers scrollen, weten ze de harten van de kijkers te raken.

"Dear" is niet alleen een online bruiloft uitnodigingsservice, maar biedt ook vele andere functies om verschillende elementen van de bruiloft online te ondersteunen, zoals betalingen voor cadeaus, een inchecksysteem en het verzenden van bedankbrieven na de ceremonie. Deze functies zijn ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn en bij te dragen aan een soepel verloop van de bruiloft.

De "Dear" online bruiloft uitnodigingsservice is bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie Website en Webdesign Awards in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. De service wordt gerespecteerd vanwege de integratie van industriestandaarden en competente technische kenmerken, die bijdragen aan een betere wereld.

Met "Dear" kunnen bruidsparen op een innovatieve en gebruiksvriendelijke manier hun bruiloftsgasten uitnodigen. Het biedt een moderne oplossing voor het beheren van de gastenlijst en het versturen van uitnodigingen, waardoor tijd, kosten en moeite worden bespaard. Met de vele aanpasbare functies en luxe ontwerpen kunnen bruidsparen een unieke en persoonlijke uitnodiging creëren die indruk zal maken op hun gasten. "Dear" is een vooruitstrevende online bruiloft uitnodigingsservice die de traditionele papieren uitnodigingen overtreft en een nieuwe standaard zet voor bruiloftsvoorbereidingen.

Beeldcredits: Studio Firma/Stocksy, Nastya Dubrovina, AlexMaster, Kseniya Ivanova, Gerhardus Kotze, Halfpoint, Olga Zakharova, MooNoi_Amphol.

Intellectueel eigendom: Handelsmerk 2019 Trademark Holder.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: KOKOCHIE Inc.
Afbeeldingscredits: Image #1,2: Studio Firma/Stocksy - stock.adobe.com Image #3: Nastya Dubrovina,AlexMaster - Shutterstock.com Image #4: Kseniya Ivanova,Gerhardus Kotze,Halfpoint,Olga Zakharova- Shutterstock.com Image #5: MooNoi_Amphol - Shutterstock.com
Projectteamleden: Director: Kyuichi Itoshima Director: Yasuharu Kobayashi Director: Sayaka Nakagawa Director: Saki Ueda Creative Director: Mariko Amano Designer: Takaaki Okada Designer: Satsuki Matsuoka Designer: Sachiyo Ueda Architect: Nozomu Sekine Architect: Shohei Kodaka Architect: Susumu Kariya Architect: Rieko Kanai Architect: Ritsuki Hatanaka
Projectnaam: Dear
Projectklant: KOKOCHIE Inc.


Dear IMG #2
Dear IMG #3
Dear IMG #4
Dear IMG #5
Dear IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp