Bits'n'Bites: Een Nieuwe Dimensie in Professioneel Netwerken

More By Us lanceert een innovatieve netwerkapp en bijbehorende landingspagina

Ontdek hoe Bits'n'Bites de manier waarop professionals netwerken herdefinieert, met een focus op authentieke menselijke interacties.

In een wereld waar technologie en innovatie de kern vormen van zakelijke interacties, introduceert More By Us een revolutionaire benadering voor professioneel netwerken: de Bits'n'Bites app. Deze app, die zich onderscheidt door het stimuleren van persoonlijke relaties en het organiseren van contacten tijdens diverse evenementen, is niet alleen een tool, maar een platform dat de kracht van authentieke mens-tot-mens verbindingen benadrukt.

De landingspagina van Bits'n'Bites, ontworpen met levendige kleuren en dynamische elementen, weerspiegelt de kernwaarden van de app: plezier en innovatie. Het ontwerpteam heeft een omgeving gecreëerd die zowel uitnodigend als functioneel is, waardoor de belangrijkste kenmerken van de app direct duidelijk en aantrekkelijk worden gepresenteerd. Dit zorgt voor een levendige en hedendaagse gebruikerservaring die visuele aantrekkingskracht naadloos combineert met functionaliteit.

De Bits'n'Bites app onderscheidt zich door het bouwen van echte connecties tussen zakelijke professionals. Het stelt gebruikers in staat om te analyseren welke evenementen het meest gunstig zijn voor het uitbreiden van hun professionele netwerk en of ze de juiste personen hebben ontmoet. In tegenstelling tot andere platforms, legt Bits'n'Bites de nadruk op het bevorderen van echte menselijke interacties, in plaats van te vertrouwen op kunstmatige intelligentie.

De technologie achter de landingspagina van Bits'n'Bites is gebaseerd op kleurtheorie en Gestalt-principes, die de essentie van de app weerspiegelen. De gekozen kleurenpalet van vriendelijke groenen, blauwen en een rustgevende roze tint harmonieert met de identiteit van de app. De landingspagina is gemaakt met Wordpress en de Elementor-builder, waardoor het project gemakkelijk te beheren is door een marketingteam.

De landingspagina dient als een toegangspoort voor het verkennen van de app, waarbij gebruikers een voorproefje krijgen van de functionaliteit en kenmerken. Door het scannen van een QR-code kunnen ze moeiteloos overstappen naar de app voor verdere verkenning. Dit intuïtieve interactieproces biedt een uitgebreid begrip van de waardepropositie van de app, wat uiteindelijk leidt tot een verhoogde gebruikersbetrokkenheid en tevredenheid.

Het project, gestart in juni 2023 in Sofia, Bulgarije, richt zich op het ontwerp van de app en bevindt zich momenteel in de MVP-fase. De release wordt binnen de komende vijf maanden verwacht, terwijl de landingspagina al online beschikbaar is. Het onderzoek achter Bits'n'Bites richtte zich op het begrijpen van gebruikersbehoeften in professioneel netwerken, wat resulteerde in een gebruiksvriendelijke website die de app naadloos aanvult.

More By Us heeft met Bits'n'Bites een bronzen A' Design Award gewonnen in de categorie Website en Web Design Awards in 2024. Deze onderscheiding wordt toegekend aan uitmuntende en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid bevestigen. Ze staan bekend om het incorporeren van de beste praktijken in kunst, wetenschap, ontwerp en technologie, en dragen bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Maria Burgelova & More By Us
Afbeeldingscredits: People on images: Generated with AI by Midjourney Mockups: Envato & Freepik Video Sound: Envato
Projectteamleden: Creative Director: Maria Burgelova Lead Designer: Maria (Mimy) Yordanova Senior Designer: Valeria Petrova Designer: Vasil Tonev Designer: Bozhidar Hadzhiev Designer: Boris Savev Designer: Beloslava Ivanova Copywriter: Elisaveta Vakavchieva
Projectnaam: Bits'n'Bites
Projectklant: More By Us


Bits'n'Bites IMG #2
Bits'n'Bites IMG #3
Bits'n'Bites IMG #4
Bits'n'Bites IMG #5
Bits'n'Bites IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp