Een Verhaal van Romantiek

Ma Liming

Deze tekst is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke boodschap, stijl, toon en context zijn behouden gebleven.

Ma Liming heeft een prachtig project gecreëerd genaamd "Een Verhaal van Romantiek". Dit project is een 500 vierkante meter grote lobby van een kunsthotel, gedomineerd door warme kleuren en verfraaid met blauw, wat zorgt voor een comfortabele, warme, modieuze en dynamische ruimte-ervaring. Het ontwerp is eenvoudig gehouden en heeft geen ingewikkelde decoraties. Beeldhouwwerk en licht zijn geïntegreerd in de ruimte, waarbij de vorm van de beeldhouwwerken vol spanning is en de holle scheidingswanden elke ruimte verdelen. Het restaurant heeft als thema de oceaan en het rustige blauw contrasteert met de stijl van het restaurant.

Het unieke van dit ontwerp zit hem in de combinatie van warme kleuren en blauwe accenten, waardoor een comfortabele en dynamische sfeer wordt gecreëerd. Het eenvoudige ontwerp zonder ingewikkelde decoraties zorgt voor een rustige en verfijnde uitstraling. De integratie van beeldhouwwerk en licht voegt een artistiek element toe aan de ruimte, terwijl de holle scheidingswanden zorgen voor een slimme indeling van de verschillende ruimtes. Het restaurant, met zijn oceaanthema en rustige blauwe kleurenpalet, biedt een unieke eetervaring.

De "Een Verhaal van Romantiek" heeft verschillende kenmerken die het onderscheiden van andere ontwerpen. Het gebruik van warme kleuren in combinatie met blauwe accenten creëert een uitnodigende en levendige sfeer. Het eenvoudige ontwerp zonder overbodige decoraties zorgt voor een minimalistische en verfijnde uitstraling. De integratie van beeldhouwwerk en licht voegt een artistiek element toe aan de ruimte, terwijl de holle scheidingswanden zorgen voor een slimme indeling van de verschillende ruimtes. Het restaurant, met zijn oceaanthema en rustige blauwe kleurenpalet, biedt een unieke eetervaring die de gasten zal betoveren.

Ma Liming heeft met dit ontwerp een prachtige ruimte gecreëerd die zowel comfortabel als artistiek is. Het gebruik van warme kleuren en blauwe accenten zorgt voor een levendige en uitnodigende sfeer, terwijl het eenvoudige ontwerp en de integratie van beeldhouwwerk en licht zorgen voor een verfijnde en artistieke uitstraling. Het restaurant met zijn oceaanthema biedt een unieke eetervaring die de gasten zal betoveren. "Een Verhaal van Romantiek" is een ontwerp dat echt opvalt en de aandacht verdient die het heeft gekregen.

Dit ontwerp heeft ook erkenning gekregen in de vorm van de Bronze A' Design Award in 2022. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit. Het ontwerp van Ma Liming is geprezen vanwege de integratie van beste praktijken op het gebied van kunst, wetenschap, design en technologie. Het toont sterke technische en creatieve vaardigheden en draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Ma Liming
Afbeeldingscredits: Ma Liming
Projectteamleden: Ma Liming
Projectnaam: A Story of Romance
Projectklant: Ma Liming


A Story of Romance IMG #2
A Story of Romance IMG #3
A Story of Romance IMG #4
A Story of Romance IMG #5
A Story of Romance IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp