Zhongtian Starry Residence: Een Showroom die Eenvoud en Elegantie Combineert

Een Unieke Woonervaring Gecreëerd door Menghua Sheng

Inleiding

De Zhongtian Starry Residence, ontworpen door Menghua Sheng, is een showroom die geïnspireerd is door de traditionele houten constructies met pen-en-gatverbindingen. Het interieur van de showroom straalt eenvoud, rust en netheid uit. Door het gebruik van lichtgekleurd meubilair en strakke lijnen, in combinatie met een zwart-wit schilderij, wordt een perfecte balans gecreëerd tussen esthetiek en textuur in de ruimte.

De Zhongtian Starry Residence is een showroom van 190 vierkante meter die een hoogwaardige en praktische manier van leven presenteert. In de gang zijn kunstornamenten geplaatst in de holle ruimte van de kast, wat de indeling van de ruimte verrijkt en een displayfunctie toevoegt. Het gebruik van witruimte, een veelgebruikte techniek in de creatie van Chinese kunstwerken, drukt de elegantie van de Chinese cultuur en geest uit en laat ruimte voor verbeelding.

De Zhongtian Starry Residence brengt de natuur naar binnen door middel van houten meubilair, waardoor een natuurlijk evenwicht ontstaat dat onmisbaar is in een leefruimte. Het combineert traditie en moderniteit om de oude charme tot leven te brengen in elke hoek. De essentie van het ontwerp van het meubilair moet terugkeren naar het menselijk verblijf zelf.

De slaapkamers zijn ontworpen met oog voor de kenmerken en behoeften van de bewoners. De ruime hoofdslaapkamer voldoet aan de behoefte aan comfort. Het natuurlijke licht wordt volledig geïntegreerd in de kamer door de ramen, in lijn met het algehele kleurenpalet. Contrasterende kleuren decoreren de pure rustplaats en voegen vitaliteit toe aan de ruimte.

De Zhongtian Starry Residence bevindt zich in Changsha, China en het project werd in 2021 voltooid. Het ontwerp is gebaseerd op een grondig onderzoek naar romantische en warme roze tinten, gecombineerd met fris en elegant wit, evenals elegante en humanistische accenten, waardoor de ruimte een heldere en levendige sfeer krijgt, evenals een pure en eenvoudige uitstraling.

De Zhongtian Starry Residence kende enkele uitdagingen op creatief, technisch en onderzoeksvlak. De slaapkamer voor ouderen legt de nadruk op het creëren van een rustige en comfortabele sfeer door het verwijderen van ingewikkelde elementen en het gebruik van ruimte- en kleurtechnieken om een vredige en elegante sfeer uit te drukken. De kinderkamer volgt de eenvoudige stijl en laat ruimte over om het ontwerpthema te benadrukken. De kamer van de dochter is bedoeld om aan te sluiten bij de onschuldige en romantische gevoelens van het meisje, zonder te kinderachtig te zijn. Het kan het hart van het meisje veroveren en is ook geschikt voor een volwassen smaak.

De Zhongtian Starry Residence is een bekroond ontwerp en heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp integreert best practices uit de industrie en heeft competente technische kenmerken, waardoor het bijdraagt aan een betere wereld.

De Zhongtian Starry Residence is een perfect voorbeeld van een showroom die eenvoud en elegantie combineert. Het ontwerp weerspiegelt de schoonheid van eenvoud, rust en netheid, terwijl het tegelijkertijd een hoogwaardige en praktische manier van leven presenteert. Met zijn combinatie van traditionele en moderne elementen brengt het de oude charme tot leven in elke hoek. De Zhongtian Starry Residence is een ware blikvanger en een inspiratie voor liefhebbers van interieurdesign.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Sheng Menghua
Afbeeldingscredits: Sheng Menghua
Projectteamleden: Designer: Bin Zhang Designer: Menghua Sheng Designer: Jijuan Cheng
Projectnaam: Zhongtian Starry Residence
Projectklant: Sheng Menghua


Zhongtian Starry Residence IMG #2
Zhongtian Starry Residence IMG #3
Zhongtian Starry Residence IMG #4
Zhongtian Starry Residence IMG #5
Zhongtian Starry Residence IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp