Aiko Cells Office: Een Modern en Eenvoudig Ontwerp voor de Werkplek

Een ontwerp van Yining Wang

Inleiding:

Het Aiko Cells Office, ontworpen door Yining Wang, is een inspirerende en functionele werkplek die de nadruk legt op eenvoud en moderniteit. Met behulp van eenvoudige lijnen, witte steen en natuurlijk massief hout, creëert dit kantoor een nobele en elegante sfeer. In dit artikel zullen we de unieke eigenschappen, het ontwerp en de materialen van het Aiko Cells Office verkennen.

Body:

Het Aiko Cells Office onderscheidt zich door zijn heldere en praktische ontwerp. Het kantoor maakt gebruik van een modulaire indeling, waarbij de ruimte is verdeeld in verschillende functionele gebieden die onafhankelijk van elkaar zijn, maar toch met elkaar in verbinding staan. Dit zorgt voor een nauwe samenwerking tussen de ruimte en het werk, en stimuleert eindeloze creativiteit.

Wat dit ontwerp echt uniek maakt, is de combinatie van eenvoud en verfijning. De ontwerpers hebben gekozen voor een minimalistische benadering, met een focus op strakke lijnen en natuurlijke texturen. Het gebruik van witte steen en houtfineer creëert een rustige en elegante sfeer, terwijl moderne materialen zoals metaal, glas en spiegels zorgen voor een contrast en verfijning.

Het Aiko Cells Office is gerealiseerd met behulp van geavanceerde technologieën en materialen. De lobby is bijvoorbeeld voorzien van kunstmatig kwartssteen, houtnerf aluminium platen en gegolfd roestvrij staal, die samen zorgen voor een verhoogde textuur en een gevoel van verfijning. Het gebruik van moderne materialen versterkt de eenvoudige en moderne uitstraling van het kantoor.

Het Aiko Cells Office beslaat in totaal 8783 vierkante meter en is gelegen in Yiwu. Het project begon in mei 2020 en werd voltooid in januari 2021. Gedurende het hele proces lag de nadruk op zorgvuldig onderzoek en aandacht voor detail. Het resultaat is een kantoorruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Conclusie:

Het Aiko Cells Office is een voorbeeld van een modern en eenvoudig ontwerp voor de werkplek. Met zijn minimalistische benadering, gebruik van natuurlijke materialen en aandacht voor detail, biedt dit kantoor een comfortabele en praktische werkomgeving. Het is een inspirerende ruimte die creativiteit en samenwerking stimuleert. Het Aiko Cells Office is een ware blikvanger en een bron van trots voor ontwerper Yining Wang.

Afbeeldingen met dank aan Gold Mantis:

Afbeelding #1: Aiko Cells Office, 2021

Afbeelding #2: Aiko Cells Office, 2021

Afbeelding #3: Aiko Cells Office, 2021

Afbeelding #4: Aiko Cells Office, 2021

Afbeelding #5: Aiko Cells Office, 2021

Intellectueel eigendom:

Alle rechten voorbehouden aan Gold Mantis, 2021.

Prijzen en erkenning:

Het Aiko Cells Office heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2021. Deze prijs erkent goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het Aiko Cells Office wordt geprezen om zijn integratie van beste praktijken en technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Yining Wang
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer Gold Mantis, Aiko Cells Office, 2021. Image #2: Photographer Gold Mantis, Aiko Cells Office, 2021. Image #3: Photographer Gold Mantis, Aiko Cells Office, 2021. Image #4: Photographer Gold Mantis, Aiko Cells Office, 2021. Image #5: Photographer Gold Mantis, Aiko Cells Office, 2021.
Projectteamleden: Yining Wang Yikun Wang
Projectnaam: Aiko Cells Office
Projectklant: Yining Wang


Aiko Cells Office IMG #2
Aiko Cells Office IMG #3
Aiko Cells Office IMG #4
Aiko Cells Office IMG #5
Aiko Cells Office IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp