Voice of Unity: Een Illustratie van de Eenheid tijdens de Epidemie

Een Unieke Illustratie van de Chinese Spirit tijdens de COVID-19 Pandemie

De COVID-19 pandemie heeft wereldwijd grote impact gehad en heeft mensen samengebracht in de strijd tegen het virus. In China hebben Li Mengjia en Huo Kai een bijzondere illustratie gemaakt genaamd "Voice of Unity", die de eenheid en vastberadenheid van het Chinese volk tijdens deze moeilijke tijd weerspiegelt.

De inspiratie voor dit ontwerp kwam voort uit de noodzaak om de bijdragen van mensen aan de strijd tegen de epidemie te benadrukken. De illustratie toont verschillende voorbeelden van mensen die zich inzetten voor de epidemiebestrijding. Het doel is om de liefde en toewijding van het Chinese volk te laten zien, en om de geest van de Chinese cultuur te benadrukken.

Wat deze illustratie uniek maakt, is het gebruik van een nationale stijl om de eenheid en vastberadenheid van het Chinese volk te benadrukken. Door een reeks illustraties te maken, wordt een gezamenlijke anti-epidemische scène gecreëerd. De illustraties zijn prachtig en gedetailleerd, en zijn gemaakt met behulp van geavanceerde computergrafische technieken.

De illustratie is geproduceerd met behulp van hoogwaardige print- en fabricagetechnologie, waardoor de details van de prachtige illustraties goed tot hun recht komen. De afmetingen van de gedrukte illustraties zijn 800 mm (H) x 800 mm (B), terwijl de gegevensgrootte 1800 mm (H) x 1800 mm (B) is, met een resolutie van 300 dpi en in CMYK-kleurmodus.

Het belangrijkste doel van deze illustratie is om een sterke impact en kleurexpressie te creëren, zodat het esthetisch aantrekkelijk is voor de kijkers. Het is bedoeld om mensen te betrekken en hun esthetische interesse te wekken.

Deze illustratie is gemaakt door Li Mengjia en Huo Kai in Shenyang, China in 2020. Het is een resultaat van intensief onderzoek naar de verschillende aspecten van epidemiepreventie en -bestrijding. Door vijf spreekwoorden te combineren met levendige afbeeldingen, worden alle aspecten van het werk op het gebied van epidemiepreventie en -bestrijding weergegeven.

Het maken van deze illustratie bracht verschillende uitdagingen met zich mee. Het was een uitdaging om de kenmerken van mensen die tegen de epidemie vechten nauwkeurig te beschrijven en tegelijkertijd de illustraties in nationale stijl te combineren met de scènes van de personages. Het doel was om de Chinese cultuur en geest te weerspiegelen.

Deze bijzondere illustratie heeft veel lof ontvangen en is bekroond met de Zilveren A' Design Award in de categorie Grafisch Ontwerp, Illustratie en Visuele Communicatie in 2021. Deze prijs erkent de uitmuntendheid en innovatie van het ontwerp, evenals de technische vaardigheden en artistieke kwaliteit.

Met "Voice of Unity" hebben Li Mengjia en Huo Kai een krachtige illustratie gemaakt die de eenheid en vastberadenheid van het Chinese volk tijdens de COVID-19 pandemie weerspiegelt. Het is een eerbetoon aan de mensen die zich hebben ingezet in de strijd tegen het virus en een viering van de Chinese spirit en cultuur.

Beeldcredits: Afbeelding #1: Illustratie Huo Kai & Li Mengjia, 2020. Afbeelding #2: Illustratie Li Mengjia, 2020. Afbeelding #3: Illustratie Li Mengjia, 2020. Afbeelding #4: Illustratie Li Mengjia, 2020. Afbeelding #5: Illustratie Li Mengjia, 2020.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Mengjia Li
Afbeeldingscredits: Image #1 : Illustration Huo kai& Li Mengjia, 2020. Image #2 : Illustration Li Mengjia, 2020. Image #3 : Illustration Li Mengjia, 2020. Image #4 : Illustration Li Mengjia, 2020. Image #5 : Illustration Li Mengjia, 2020.
Projectteamleden: Li Mengjia;Huo Kai
Projectnaam: Voice of Unity
Projectklant: Mengjia Li


Voice of Unity IMG #2
Voice of Unity IMG #3
Voice of Unity IMG #4
Voice of Unity IMG #5
Voice of Unity IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp