Shenzhen Prince Plaza: Een Futuristisch Kantoorontwerp met Artistieke Aantrekkingskracht

Een Expositiecentrum Ontworpen door YuQiang en Partners

Inleiding

Shenzhen Prince Plaza is een opvallend kantoorgebouw dat is ontworpen door YuQiang en Partners. Het gebouw, gelegen in Shenzhen, China, is een ware blikvanger met zijn futuristische ontwerp en artistieke aantrekkingskracht. Het ontwerp is geïnspireerd door de relatie tussen kunst, ruimte en het publiek, en biedt een unieke en innovatieve kantooromgeving.

Ontwerpers YuQiang en Partners hebben zich laten inspireren door het werk van Richard Sierra en hebben zijn ideeën over de relatie tussen kunst, ruimte en publiek toegepast in het ontwerp van Shenzhen Prince Plaza. Het gebouw is ontworpen als een artistiek centrum en een platform voor stedelijke esthetiek, en dit komt tot uiting in verschillende aspecten van het ontwerp.

De architectuur van Shenzhen Prince Plaza is geïnspireerd op de natuurlijke omgeving van de stad. Het gebouw is ontworpen met oog voor de bergen, het water en de stad, en biedt een adembenemend uitzicht vanaf de drie uitkijkplatforms. Het gebruik van glazen wanden geeft het gebouw een artistiek tintje en creëert een ruimte die doet denken aan de werken van Richard Sierra.

Technologie speelt ook een belangrijke rol in het ontwerp van Shenzhen Prince Plaza. Het gebouw is voorzien van moderne technologische snufjes, zoals een multimediale tentoonstellingsruimte, die de interactie tussen medewerkers bevordert en een dynamische werkomgeving creëert. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de verlichting en de inrichting van de ruimtes, om een comfortabele en inspirerende werkomgeving te creëren.

Het ontwerp van Shenzhen Prince Plaza is gerealiseerd met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken. Het gebouw is opgebouwd uit palissandro blauw marmer en acryl, en de kantoorruimte is ontworpen met oog voor detail. De aluminium elementen en glazen wanden zijn zorgvuldig vormgegeven om een harmonieuze integratie met de omgeving te bereiken.

Shenzhen Prince Plaza is een voorbeeld van een modern kantoorontwerp dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Het gebouw biedt een inspirerende werkomgeving waar medewerkers kunnen samenwerken en zich kunnen laten inspireren door kunst en technologie. Het is dan ook geen verrassing dat dit ontwerp bekroond is met de Bronze A' Design Award in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp.

Met Shenzhen Prince Plaza hebben YuQiang en Partners een unieke en innovatieve kantooromgeving gecreëerd die de relatie tussen kunst, ruimte en het publiek verkent. Het gebouw is een ware blikvanger en biedt een inspirerende werkomgeving voor medewerkers. Het is een voorbeeld van hoe architectuur en design kunnen samenkomen om een ruimte te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Beeldcredits: Fotograaf Shawn, Shenzhen Prince Plaza Exhibition Center, 2019.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Yu Qiang
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer Shawn,Shenzhen Prince Plaza Exhibition Center,2019. Image #2: Photographer Shawn,Shenzhen Prince Plaza Exhibition Center,2019. Image #3: Photographer Shawn,Shenzhen Prince Plaza Exhibition Center,2019. Image #4: Photographer Shawn,Shenzhen Prince Plaza Exhibition Center,2019. Image #5: Photographer Shawn,Shenzhen Prince Plaza Exhibition Center,2019.
Projectteamleden: YuQiang & Partners
Projectnaam: Prince Plaza
Projectklant: Yu Qiang


Prince Plaza  IMG #2
Prince Plaza  IMG #3
Prince Plaza  IMG #4
Prince Plaza  IMG #5
Prince Plaza  IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp