Vivo Indonesian: Een Hoogwaardig Kantoorontwerp dat Indonesische Humanistische Gevoelens Weerspiegelt

Een Modern en Eenvoudig Ontwerp voor een Hoogwaardig Kantoorcentrum

Het interieurontwerp van Vivo Indonesian weerspiegelt op uitgebreide wijze de humanistische gevoelens van Indonesië, vanuit het flexibele, onbeperkte en allesomvattende concept van Vivo. Het ontwerp haalt elementen uit de omgeving en past deze toe, en combineert de kenmerken van het hedendaagse internettijdperk om een hoogwaardig kantoorcentrum te creëren.

Het hele kantoorruimte is modern en eenvoudig in de indeling van de ruimte, de combinatie van functies, het gebruik van materialen, de kleurkeuze en het ontwerp van het plafond en de verlichting. Het biedt niet alleen een zekere mate van afbakening en privacy, maar heeft ook een goede communicatie met de grote ruimte. Het voldoet aan de verantwoordelijkheden van de groep en het individu, en brengt harmonie in een grote ruimte, waarbij het samenspel tussen het geheel en het deel wordt weerspiegeld.

De belangrijkste materialen die in dit project worden gebruikt, zijn yashi witte steen, GRG, wit brandwerend bord, wit geëmailleerd glas, blauw aluminium bord en stof.

Het project beslaat in totaal 2671 vierkante meter. De ontworpen ruimte omvat een ontvangstgedeelte, kantoorruimte, individuele kantoren en openbare vergaderruimtes.

Een semi-gesloten gebogen vorm is ingesteld in het ontvangstgedeelte, dat ook dient als de eerste indruk bij het betreden van de ruimte. De elementen zijn allemaal voorzien van lichte kleuren om een organisch geheel te creëren en tegelijkertijd een zachte toon te brengen, zodat het ontvangstgedeelte op natuurlijke wijze verschijnt in een moderne vorm met een architectonische massa.

Het Vivo Indonesia Marketing Office bevindt zich in het noordwestelijke deel van Jakarta, Indonesië, en grenst in het noorden aan de Jakarta Bay. Aan de oost- en westzijde bevinden zich commerciële blokken en hoogwaardige woongebieden, en het duurt slechts 20 minuten om de internationale luchthaven van Jakarta te bereiken. Het is een van de gebieden met het grootste potentieel voor toekomstige ontwikkeling in West-Jakarta.

De grootste uitdaging van kantoorruimte is openbaarheid. In dit geval moet er rekening worden gehouden met de esthetische behoeften en functionele eisen van meerdere medewerkers. Het hele kantoorruimte, of het nu gaat om de indeling van de ruimte, de combinatie van functies, het gebruik van materialen, de kleurkeuze of het ontwerp van het plafond en de verlichting, belichaamt moderniteit, eenvoud en duidelijkheid, en creëert een comfortabele, handige, hygiënische, veilige en efficiënte werkomgeving voor het personeel.

Het ontwerp van Vivo Indonesian is een winnaar van de prestigieuze A' Design Award. Het heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Interieurruimte, Retail en Tentoonstellingsontwerp in 2020. Deze award wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Ze worden gerespecteerd vanwege hun integratie van de beste praktijken in de branche en competente technische kenmerken, en dragen bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.

De beelden zijn eigendom van Yining Wang, 2020.

Met het ontwerp van Vivo Indonesian wordt een hoogwaardig kantoorcentrum gecreëerd dat de humanistische gevoelens van Indonesië weerspiegelt. Het moderne en eenvoudige ontwerp zorgt voor een efficiënte werkomgeving en biedt tegelijkertijd comfort en gemak voor de medewerkers. Het winnen van de Iron A' Design Award getuigt van de kwaliteit en innovatie van dit ontwerp.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Yining Wang
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer Gold Mantis, Dining Room, 2020. Image #2: Photographer Gold Mantis, Corridor, 2020. Image #3: Photographer Gold Mantis, Lobby, 2020. Image #4: Photographer Gold Mantis, Private Office, 2020. Image #5: Photographer Gold Mantis, Private Office, 2020.
Projectteamleden: Yining Wang Jiajie Ren Zhonghua Sha Yiqun Ju Keren Chen Jiebin Ke
Projectnaam: Vivo Indonesian
Projectklant: Yining Wang


Vivo Indonesian IMG #2
Vivo Indonesian IMG #3
Vivo Indonesian IMG #4
Vivo Indonesian IMG #5
Vivo Indonesian IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp