Frangi Premium: Een Unieke Serie Huidverzorgingsproducten

Een Verfijnd Ontwerp Geïnspireerd door de Irisbloem

Frangi Premium is een nieuwe serie huidverzorgingsproducten die de perfecte combinatie biedt van functionaliteit en esthetiek. Het ontwerp, bedacht door ontwerper Tiger Pan, is geïnspireerd door de prachtige irisbloem en heeft een unieke uitstraling die de aandacht trekt.

De ontwerpers van Frangi Premium wilden een product creëren dat zijn eigen verhaal vertelt. Daarom is de irisbloem, als symbool van het merk, verwerkt in het logo en vormt het een solide vorm in een matglazen dop. De verticale strepen op de verpakking imiteren de stelen van planten, die water absorberen. Met dit eenvoudige patroon wordt de functionaliteit van het product op een natuurlijke manier aan consumenten gepresenteerd. De reflectie van licht op de verpakkingen zorgt ervoor dat de Frangi-serie opvalt ten opzichte van concurrenten en een gracieuze glamour uitstraalt.

Wat Frangi Premium echt uniek maakt, is het gebruik van de irisbloem als kernelement in elk product. De verticale strepen, die de stelen van planten nabootsen, dienen als het onderscheidende kenmerk van deze nieuwe serie. Met verschillende materialen hebben de producten een levendige en uniforme uitstraling gekregen.

Het ontwerp van de gezichtscrème, toner en gezichtsreinigingscrème bevat een verfijnde reliëfafbeelding van de irisbloem tussen de strepen, die zelf kunnen veranderen afhankelijk van het gebruikte materiaal. Om het gewenste effect te bereiken, zijn zorgvuldig gekozen matglazen, matte glazen en PE gebruikt om de verschillende producten te verpakken. Ook de details zijn verfijnd. De lepel voor de gezichtscrème en de masserende dop van het oogserum zijn beide gevormd naar de irisbloem. Al deze details zijn ontworpen om de kwaliteit van de verpakkingen te verbeteren.

De Frangi Premium-serie bestaat uit verschillende producten, waaronder lotion, masker, oogessence en crème. Elk product heeft zijn eigen specificaties en afmetingen, die zorgvuldig zijn bepaald om de beste gebruikerservaring te bieden.

Het ontwerpproces van Frangi Premium duurde drie maanden en vond plaats in Shenzhen, waarna de productie in Shanghai plaatsvond. Het team achter dit ontwerp bestond uit ontwerper Tiger Pan, Jie Dai, Yahui Wang, Yuxuan He en technicus Zhangkun Xie. De foto's zijn gemaakt door Juanjuan Wu.

Frangi Premium heeft de prestigieuze A' Design Award gewonnen in de categorie Verpakkingsontwerp. Deze zilveren prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit, vakmanschap en innovatie. Het ontwerp van Frangi Premium is technisch hoogstaand en artistiek indrukwekkend, en wekt positieve gevoelens, verbazing en bewondering op.

Met Frangi Premium heeft ontwerper Tiger Pan een unieke serie huidverzorgingsproducten gecreëerd die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. De combinatie van de irisbloem en de verticale strepen zorgt voor een opvallend ontwerp dat de aandacht trekt. Frangi Premium is niet alleen een verzorgingsproduct, maar ook een kunstwerk dat de schoonheid van de natuur weerspiegelt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: TIGER PAN
Afbeeldingscredits: TIGER PAN
Projectteamleden: Designer:Tiger Pan, Jie Dai, Yahui Wang, Yuxuan He Picture Credits: Juanjuan Wu Technician: Zhangkun Xie
Projectnaam: Frangi Premium
Projectklant: TIGER PAN


Frangi Premium IMG #2
Frangi Premium IMG #3
Frangi Premium IMG #4
Frangi Premium IMG #5
Frangi Premium IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp