Innato Collection: Een Moderne Benadering van Tafelgerei

Een unieke mix van klassiek en modern design

De Innato Collection, ontworpen door Ana Maria Gonzalez Londono, is een eigentijdse tafelgereiset die de perfecte balans vindt tussen klassieke en moderne stijlen. Geïnspireerd door de evolutie van prototypingtechnieken en de impact van technologie op het ontwerpproces, biedt deze collectie een unieke kijk op traditionele materialen zoals keramiek.

De Innato Collection is het resultaat van een bijna naadloze overgang van digitale modellering naar prototype en uiteindelijk naar het eindproduct. De invloed van technologie en digitale fabricage is duidelijk zichtbaar in de nesteling en lasertechnieken die zijn toegepast op de 3D-modellen. Dit zorgt voor een esthetisch coherente collectie die de mogelijkheden van keramiek als organisch materiaal in een geometrische en moderne vorm weergeeft.

Deze tafelgereiset is niet alleen functioneel, maar ook decoratief. De schotels hebben een inkeping die stabiliteit biedt tijdens het transporteren van de kopjes. Daarnaast biedt de ruimte die ontstaat door het plaatsen van het kopje aan de zijkant de mogelijkheid om een ​​"snack" zoals koekjes of muffins op het bord te serveren, wat het geheel visueel aantrekkelijk maakt.

De Innato Collection is gemaakt van hoogwaardig geëmailleerd keramiek en is zowel magnetron- als vaatwasserbestendig. De set bestaat uit een mok en een bord, die beide verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en afmetingen. De mok heeft een afmeting van 7,5 cm x 10 cm x 7,5 cm, terwijl het bord een afmeting heeft van 14 cm x 14 cm x 1,3 cm.

De Innato Collection is een ware blikvanger die perfect past in moderne interieurs. Het biedt mensen de mogelijkheid om plezier te vinden in kleine alledaagse dingen en het alledaagse te verheffen naar iets bijzonders. Deze collectie is niet alleen functioneel, maar ook een gespreksstarter die de aandacht trekt en een gevoel van verfijning toevoegt aan elke tafelsetting.

De Innato Collection is een voortdurend evoluerend project dat begon in 2016 en sindsdien gestaag is ontwikkeld. Het laatste stuk dat aan de set is toegevoegd, is ontworpen in 2019. Deze collectie is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Bakeware, Tableware, Drinkware en Cookware Design in 2020. Deze prestigieuze prijs erkent het innovatieve en creatieve ontwerp dat zowel technische als artistieke vaardigheden combineert en bijdraagt aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

Met de Innato Collection brengt Ana Maria Gonzalez Londono een frisse kijk op tafelgerei, waarbij ze klassiek en modern design naadloos combineert. Deze collectie is een must-have voor liefhebbers van eigentijds design en biedt een unieke ervaring bij het serveren van maaltijden en het ontvangen van gasten.

Afbeelding Credits: Afbeelding #4 (optionele afbeelding), Aanpassing (fotomontage) van de fotografie van John Forson, 2018.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Ana Maria Gonzalez Londono
Afbeeldingscredits: Image #4 Optional Image, Adaptation (photoshop montage) from John Forson's photography, 2018
Projectteamleden: Ana Maria Gonzalez Londono
Projectnaam: Innato Collection
Projectklant: Ana Maria Gonzalez Londono


Innato Collection IMG #2
Innato Collection IMG #3
Innato Collection IMG #4
Innato Collection IMG #5
Innato Collection IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp