Delate: De App die Treinvertragingen Compenseert

Een Innovatieve Oplossing voor Gestrande Reizigers

Delate is een mobiele applicatie ontworpen door Roberto M. Paura en Sofie Di Bartolomeo om de frustratie van treinvertragingen te verlichten. Deze unieke app biedt reizigers de mogelijkheid om de verloren tijd door treinvertragingen om te zetten in waardevolle kortingen op producten en diensten.

Delate is speciaal ontwikkeld voor forenzen die dagelijks te maken hebben met treinvertragingen. Normaal gesproken krijgen reizigers een vergoeding na een bepaalde hoeveelheid vertraging of op basis van de ticketprijs, die een minimumwaarde moet hebben. Ons doel was om reizigers te compenseren voor elke minuut vertraging en hen de kans te geven om het ongemak om te zetten in gerichte kortingen op producten en diensten.

Delate is een systeem waarmee reizigers de verloren tijd door treinvertragingen kunnen verzamelen. Via de app kunnen gebruikers de status van hun reis volgen en bij vertraging punten verdienen die ze kunnen besteden aan deals in de app-marktplaats. Het is het ultieme hulpmiddel om gebruikers te compenseren met kortingen op producten en diensten die worden aangeboden door externe merken en om ongemak om te zetten in een voordeel.

De UX en UI voor Delate zijn ontworpen in Adobe Illustrator, georganiseerd op Axure en vervolgens overgedragen aan het ontwikkelingsteam. De app is beschikbaar op mobiele apparaten en is gebouwd met behulp van Html, CSS en Javascript. Belangrijke gebruikte bibliotheken zijn onder andere Polymer, Vue.js en Redux. Daarnaast maakt Delate gebruik van de open-source database van Viaggiatreno om de bewegingen van de treinen in realtime te volgen.

Delate is beschikbaar voor iOS en Android.

Met Delate hebben Roberto M. Paura en Sofie Di Bartolomeo een innovatieve oplossing gecreëerd voor treinvertragingen. Door elke minuut vertraging om te zetten in punten en deze te gebruiken voor kortingen, biedt Delate reizigers een unieke manier om het ongemak van vertragingen te verzachten. De app is intuïtief en gebruiksvriendelijk, en stimuleert dagelijks gebruik door het bieden van beloningen die het ongemak in een voordeel veranderen.

Delate werd gelanceerd in november 2019 en heeft sindsdien veel lof ontvangen. In 2020 werd het bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Mobile Technologies, Applications and Software Design. Deze prestigieuze prijs erkent het innovatieve karakter en de creatieve vaardigheden van het ontwerp, en benadrukt de bijdrage ervan aan het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Met Delate hebben Roberto M. Paura en Sofie Di Bartolomeo een baanbrekende oplossing gecreëerd voor treinvertragingen. Deze innovatieve app biedt reizigers niet alleen compensatie voor verloren tijd, maar ook de mogelijkheid om deze tijd om te zetten in waardevolle kortingen. Delate is een must-have voor elke forens die te maken heeft met treinvertragingen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Roberto Maurizio Paura
Afbeeldingscredits: Roberto Maurizio Paura
Projectteamleden: Sofie Di Bartolomeo, UX, Roberto Maurizio Paura, UI, Andrea Provenzale, Backend Developer, Marco Giannone, Business advisor, Marco Maisto, Marketing advisor, Roberto Serritella, Frontend Developer.
Projectnaam: Delate
Projectklant: Roberto Maurizio Paura


Delate IMG #2
Delate IMG #3
Delate IMG #4
Delate IMG #5
Delate IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp