Organic: Een Duurzame Marktplaats App

Arvin Maleki's bekroonde ontwerp voor een duurzame, transparante en ethische online marktplaats

Geïnspireerd door een persoonlijke passie voor gezondheid en duurzaamheid, heeft Arvin Maleki een online marktplaats ontworpen die zich richt op biologische producten. De Organic app, die de Bronzen A' Mobile Technologies, Applications and Software Design Award in 2023 won, is een innovatief platform dat transparantie en vertrouwen in de biologische productie- en leveringsketens bevordert.

De Organic app is meer dan alleen een online marktplaats. Het is een platform dat duurzaamheid en ethische landbouwpraktijken bevordert. De app biedt transparant beheer van de toeleveringsketen, gepersonaliseerde winkelervaringen en handige bezorgopties. Klanten kunnen ook feedback en beoordelingen geven over producten en verkopers, wat vertrouwen en transparantie binnen de gemeenschap bevordert.

De Organic app is gebouwd met moderne software engineering praktijken en cloud-gebaseerde infrastructuur. Het maakt gebruik van React Native voor de front-end en Node.js voor de back-end. De app heeft HTTPS-encryptie en authenticatiemechanismen om de veiligheid van de gebruikers te waarborgen. Rigoureuze tests en gebruikersonderzoek zijn uitgevoerd om de functionaliteit en esthetiek te garanderen, wat de nieuwste ontwikkelingen in softwareontwikkeling en een gebruikersgerichte ontwerpbenadering weerspiegelt.

De ontwikkeling van de Organic app begon in 2022 in Vancouver, Canada en werd in 2023 voltooid. Het succes van de app is gebaseerd op onderzoek om de industrie te begrijpen, het consumentengedrag te analyseren en marktgaten te identificeren. Deze onderzoeksresultaten hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke functies en functionaliteit die aan de behoeften van de klant voldoen.

De uitdagingen bij het ontwerpen van de Organic app waren onder andere het concurreren met gevestigde spelers, het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid, het afhandelen van logistiek en toeleveringsketens, het naleven van regelgeving, het aantrekken van gebruikers en het waarborgen van veiligheid en gegevensprivacy. Het overwinnen van deze uitdagingen vereiste een bekwaam team met een diepgaand begrip van de biologische productenindustrie en het vermogen om complexiteiten te navigeren.

De Organic app is een voorbeeld van hoe technologie kan worden gebruikt om duurzaamheid en ethische praktijken te bevorderen. Het is een innovatieve oplossing die het voor consumenten gemakkelijker maakt om toegang te krijgen tot biologische producten, terwijl het ook zorgt voor duidelijkheid en vertrouwen in de toeleveringsketen. Met zijn bekroonde ontwerp heeft Arvin Maleki een platform gecreëerd dat een positieve impact heeft op zowel de consument als de biologische landbouwgemeenschap.

De Organic app is een bewijs van de kracht van design en technologie om positieve verandering te bewerkstelligen. Het is een inspirerend voorbeeld van hoe innovatieve oplossingen kunnen bijdragen aan een duurzamere en ethisch verantwoorde toekomst.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Arvin Maleki
Afbeeldingscredits: Image#1: Creator Arvin Maleki, Organic, 2023 Image#2: Creator Arvin Maleki, Organic, 2023 Image#3: Creator Arvin Maleki, Organic, 2023 Image#4: Creator Arvin Maleki, Organic, 2023
Projectteamleden: Arvin Maleki
Projectnaam: Organic
Projectklant: Arvin Maleki


Organic IMG #2
Organic IMG #3
Organic IMG #4
Organic IMG #5
Organic IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp