Mobile Holder: Een Kunstzinnige en Functionele Oplossing voor Comfortabel Gebruik van Mobiele Telefoons

Een Ontwerp van Peng Su

Inleiding:

Mobiele telefoons zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons moderne leven. Steeds meer mensen buigen hun hoofd naar beneden om hun telefoon te gebruiken, wat kan leiden tot vermoeidheid van de wervelkolom. De mobiele telefoonhouder helpt mensen om hun telefoon comfortabeler te gebruiken, zonder hun nek te belasten. Met deze houder kunnen ze overal en altijd genieten van het gemak en plezier van hun mobiele telefoon.

De mobiele telefoonhouder is een leuke en literaire doe-het-zelf-spelling. Het voldoet aan de vraag van klanten naar de beste kijkhoek en gebruiksgemak. Het combineert het landschap van Chang'an met de beroemde oude gebouwen van Xi'an, zoals de Grote Wilde Gans Pagode, de Klokkentoren en het Guanzhong College. Het professionele patchwork-ontwerp, de holle technologie en de verwerking van de details van de hele architecturale gravure zorgen voor de algehele stabiliteit van het product. Het heeft ook een professionele oplaadgesp en een antislipontwerp voor mobiele telefoons.

De mobiele telefoonhouder is gemaakt van eucalyptushout uit Daxing'anling en Xiaoxing'anling in het noordoosten van China. Dit hout heeft eigenschappen zoals slijtvastheid, corrosiebestendigheid, niet-barsten, fijne houtnerf, gemakkelijke verwerking en sterke taaiheid. De verpakking is gemaakt van milieuvriendelijk kraftpapier. Hierdoor is de prijs niet hoog en is het product betaalbaar. Het ontwerp van het landschap dat op het oppervlak is gestencild, verhoogt het gevoel van gewicht en driedimensionaliteit van het product.

De mobiele telefoonhouder bestaat uit twee houten kaarten die in elkaar worden gestoken om een ​​verspringende beugel te vormen. De mobiele telefoon wordt in de kaartsleuf geplaatst. De sleuf heeft een oplaadpoort, zodat de telefoon direct kan worden opgeladen. Het kan ook als een mooie decoratieve kunst op het bureaublad dienen wanneer het niet in gebruik is.

Het project werd gelanceerd in Xi'an in juli 2015. Het duurde drie maanden van productontwerp, monsterproductie, verbetering en uiteindelijke productie. Het product werd voor het eerst gelanceerd in het Chung Chi College in oktober 2015.

De mobiele telefoonhouder is ontworpen om een ​​oplossing te bieden voor het ontbreken van een vaste draaipunt tijdens het gebruik van mobiele telefoons en tablets, wat een van de oorzaken is van nekklachten bij veel mensen. Het ontwerp is geïnspireerd door de traditionele Chinese cultuur en architectonische esthetiek, wat het onderscheidt van andere moderne mobiele telefoonhouders.

De mobiele telefoonhouder is bekroond met de Iron A' Design Award in 2020. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp integreert de beste praktijken uit de industrie en heeft competente technische kenmerken. Het biedt voldoening en positieve gevoelens, en draagt bij aan een betere wereld.

Met zijn artistieke uitstraling, functionaliteit en aandacht voor detail is de mobiele telefoonhouder een duurzaam en gebruiksvriendelijk product dat zowel een noodzakelijk hulpmiddel als een decoratief kunstwerk is in vrije tijd, werk en studie.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Peng Su
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer Simon Su,Mobile holder Product Top View, 2015. Optional Image #1: Photographer Simon Su, Mobile holder , 2015 Optional Image #2: Photographer Simon Su,Mobile holder , 2015 Optional Image #3: Photographer Simon Su,Mobile holder , 2015 Optional Image #4: Photographer Simon Su, Mobile holderProduct Top View, 2015.
Projectteamleden: Designer: Simon Su and Copywriter: Alysa
Projectnaam: Mobile Holder
Projectklant: Peng Su


Mobile Holder IMG #2
Mobile Holder IMG #3
Mobile Holder IMG #4
Mobile Holder IMG #5
Mobile Holder IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp