Smart Design Expo Onthult Villa Booth

Een Fusion van Stedelijke Elegantie en Natuur in Tentoonstellingsontwerp

Het nieuwste project van Smart Design Expo, de Villa Booth, is een toonbeeld van innovatie in de wereld van beursstands. Dit ontwerp combineert de verfijning van een stadsvilla met het gemak van het stedelijk leven en biedt een unieke ervaring voor bezoekers.

De Villa Booth is geïnspireerd door het concept van een stedelijke villa en integreert moderne architectuur met de essentie van de natuur. Deze benadering resulteert in een ideale setting voor productpresentaties, waarbij de zuiverheid van de producten wordt benadrukt tegen een achtergrond van natuurlijke materialen en aardse tinten. Het standontwerp, dat 527 vierkante meter beslaat, is een meesterwerk van functionaliteit en esthetiek.

De realisatie van dit project maakte gebruik van geavanceerde technologieën en materialen die de toewijding van het merk aan architecturale uitmuntendheid en gebruikerscomfort weerspiegelen. De interieurs, vervaardigd uit natuurlijke materialen zoals hout, steen en gestructureerd pleisterwerk, zijn geïnspireerd door de elegantie van een stedelijke villa en bieden een duurzame en gedetailleerde weergave van de tentoongestelde producten.

Technische specificaties zoals de afmetingen van 2850 mm x 1850 mm x 600 mm en het gebruik van materialen die steen en geborsteld staal imiteren, benadrukken de aandacht voor detail en kwaliteit. Het ontwerp van de stand is een directe reflectie van de merkwaarden van Smart Design Expo, waarbij traditioneel vakmanschap en moderne technologische oplossingen samenkomen.

De interactie met de bezoekers was een kernpunt in het ontwerp van de Villa Booth. Producten worden tentoongesteld in een context die lijkt op die van een stedelijke villa, waardoor bezoekers een beter begrip krijgen van de aanbiedingen en gemakkelijker contact kunnen leggen met het merk.

Het onderzoek dat ten grondslag lag aan dit ontwerp richtte zich op de impact van moderne beursstands op de betrokkenheid van bezoekers en de effectiviteit van productpresentaties. De resultaten benadrukken het belang van stands die technologische innovaties combineren met creatief ontwerp en de noodzaak van interactieve elementen.

De uitdagingen bij het creëren van de Villa Booth lagen vooral in het combineren van moderne technologie en creatief ontwerp binnen de grenzen van wetgeving en productiemogelijkheden. Het vinden van een evenwicht tussen innovatie en kwaliteit was essentieel om effectief aan de behoeften van de klant en de markt te voldoen.

De stand van Wisniowski op de Bau Munchen is een perfecte samensmelting van moderne architecturale oplossingen en de essentie van de natuur. Bezoekers worden verwelkomd in een ruimte die is versierd met elementen van hout, steen en gestructureerd pleisterwerk, wat resulteert in een boeiend eindresultaat dat de schoonheid van de natuur weerspiegelt.

De Villa Booth van Smart Design Expo werd bekroond met een Zilveren A' Design Award in de categorie Trade Show Architecture, Interiors, and Exhibit Design in 2024, als erkenning voor het uitzonderlijke niveau van vakmanschap en innovatie.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Smart Design Expo - Marzena Michalska
Afbeeldingscredits: Image #1: (Photographer) Patryk Lewinski, 2023 Optional Image #1: (Photographer) Patryk Lewinski, 2023 Optional Image #2: (Photographer) Patryk Lewinski, 2023 Optional Image #3: (Photographer) Patryk Lewinski, 2023 Optional Image: #4: (Photographer) Patryk Lewinski, 2023
Projectteamleden: Designer: Marzena Michalska Project Manager: Agnieszka Skora
Projectnaam: Villa Booth
Projectklant: Smart Design Expo


Villa Booth IMG #2
Villa Booth IMG #3
Villa Booth IMG #4
Villa Booth IMG #5
Villa Booth IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp