Innovatieve M809BK Sneakers: Gemak en Stijl Gecombineerd

Shanghai Wuquan's Nieuwe Ontwerp Revolutioneert Loopcomfort

De M809BK walking sneakers van Shanghai Wuquan Sporting Goods Co., Ltd. zijn een toonbeeld van innovatie in schoendesign, waarbij gemak en stijl hand in hand gaan. Deze schoenen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook ongekende functionaliteit voor de moderne consument.

Geïnspireerd door de praktische schoenlepels en geometrische elementen die stabiliteit symboliseren, is de M809BK een sneaker die zowel gemak als comfort biedt. Het slip-on ontwerp maakt het mogelijk om de schoenen aan en uit te trekken zonder te bukken, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak. De achterzijde van de zool heeft een stabiele driehoekige vorm en het patroon combineert driehoeken met rechthoeken, wat zorgt voor een rijke visuele ervaring en functionele stabiliteit.

Wat de M809BK onderscheidt van andere wandelschoenen is de combinatie van gemak, comfort en veiligheid. Het ontwerp is gericht op het bevorderen van een gezondere, zelfverzekerde en energieke levensstijl. De slip-on functie, geïnspireerd door schoenlepels, maakt het mogelijk om de schoenen snel en eenvoudig aan en uit te trekken, wat vooral handig is voor mensen die moeite hebben met bukken. De zachte bovenkant, het ontwerp dat de voetboog ondersteunt en het anti-slip patroon zorgen voor uitstekend comfort en allround bescherming.

De M809BK is vervaardigd met een brede leest om knellen van de voet te voorkomen. Het achterste deel is gemaakt van mesh stof, polyurethaan en hoogdicht EVA, wat de voetboog goed ondersteunt en comfortabel lopen mogelijk maakt, zelfs voor gebruikers met platvoeten. De ademende Flyknit bovenkant en het zachte koeienleer zorgen voor een licht gewicht en behouden effectief de vorm van de schoen. De hiel is voorzien van Lycra, schuim en vogeloog mesh stof voor verbeterde ademend vermogen en zachtheid.

De M809BK is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan de garderobe, maar ook een technisch hoogstandje. Met afmetingen van 330 mm x 200 mm x 160 mm en een gewicht van slechts 0,35 kg, biedt deze schoen een optimale balans tussen grootte en gewicht. De ontwerpers hebben zich gericht op het creëren van een schoen die snel aan en uit kan worden getrokken, een brede leest heeft voor comfort en een ontwerp dat de voetboog ondersteunt voor multidimensionale bescherming.

Het ontwerpteam, geleid door Xiao Nan, heeft een schoen gecreëerd die interactie met de gebruiker centraal stelt. De hiel, geïnspireerd door schoenlepels, maakt het mogelijk om de schoenen gemakkelijk aan en uit te trekken zonder te bukken. De zool met een stabiele trapeziumstructuur biedt uitstekende ondersteuning en vermindert het risico op verzwikte enkels. Dit ontwerp verdeelt ook de druk op de zool van de voet gelijkmatig om vermoeidheid tegen te gaan.

Ontwikkeld in januari 2023 in Shanghai en gelanceerd in december 2023 in China, is de M809BK het resultaat van uitgebreid onderzoek naar de behoeften van consumenten voor schoenen die snel aan en uit kunnen worden getrokken. Met name de middelbare en oudere bevolkingsgroepen hebben baat bij het ontwerp, dat rekening houdt met verminderde flexibiliteit en kracht, voetdeformaties en ingezakte voetbogen. De M809BK biedt een antwoord op deze uitdagingen met een slip-on ontwerp, een brede leest en een ontwerp dat de voetboog ondersteunt.

De M809BK is bekroond met de Zilveren A' Design Award in de categorie Footwear, Shoes and Boots Design in 2024. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan topontwerpen die blijk geven van creativiteit, professionaliteit en innovatie. De M809BK is geprezen om zijn sterke technische eigenschappen en prachtige artistieke vaardigheden, en staat bekend om het oproepen van positieve gevoelens, verwondering en bewondering.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shanghai Wuquan Sporting Goods Co., Ltd.
Afbeeldingscredits: Shanghai Wuquan Sporting Goods Co., Ltd.
Projectteamleden: Xiao Nan
Projectnaam: Wuhuan M809bk
Projectklant: Shanghai Wuquan Sporting Goods Co., Ltd.


Wuhuan M809bk IMG #2
Wuhuan M809bk IMG #3
Wuhuan M809bk IMG #4
Wuhuan M809bk IMG #5
Wuhuan M809bk IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp