Revolutionaire C700 Sneakers: Een Fusie van Stijl en Technologie

Shanghai's CGX Onthult Innovatieve Outdoor Sneakers

De C700, een baanbrekende creatie van CGX Shanghai Sporting Goods Co., Ltd., belichaamt een harmonieuze samensmelting van stedelijke architectuur en natuurlijke elementen, wat resulteert in een schoen die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel superieur is.

Geïnspireerd door de dynamische structuren van de stad en de rust van natuurparken, heeft het ontwerpteam van CGX een schoen ontwikkeld die deze werelden naadloos verenigt. De C700 valt op door zijn eenvoudige, vloeiende vormgeving en een minimalistische stijl die naadloos aansluit bij de moderne stedelijke omgeving. De subtiele integratie van het merklogo versterkt de identiteit, terwijl de natuurlijke khakikleuren en dynamische lijnen op de zool de outdoor-ervaring benadrukken.

De C700 onderscheidt zich door zijn uitgekiende balans tussen functionaliteit en ontwerp. De flexibele TPU-hiel ondersteunt de voetboog, terwijl het ademende mesh en de ondersteunende technische stof aan beide zijden, samen met het rubberen bovenwerk, zorgen voor stabiliteit en een omsluitend gevoel. Het moderne en minimalistische ontwerp, geïnspireerd door stedelijke architectuur, laat de persoonlijkheid van de drager schitteren.

De realisatie van de C700 maakt gebruik van geavanceerde frame-ondersteuningstechnologie, die stabiliteit biedt bij sterke impact en zo betere bescherming biedt voor de voeten. De combinatie van flexibel TPU-materiaal, ademend mesh, microfiber technische stof en een rubberen teenkap zorgt voor comfort, ademend vermogen, stabiliteit en een omsluitend gevoel. De unieke rubberformule van Vibram maakt de zool lichtgewicht en biedt grip op alle soorten ondergronden.

De C700 is niet alleen een schoen, maar een verlengstuk van de gebruiker, ontworpen om stabiliteit te bieden zonder in te boeten aan stijl. De gebogen zool past zich natuurlijk aan de voet aan, terwijl de flexibele TPU-hiel de stabiliteit verhoogt en de kracht op de zool effectief verdeelt, waardoor voetvermoeidheid wordt verminderd. De unieke rubberformule van Vibram, gecombineerd met een multidirectioneel antislipprofiel, zorgt voor grip op elk terrein.

Ontwikkeld in juli 2023 en gelanceerd in januari 2024 in China, is de C700 het resultaat van uitgebreid onderzoek naar de behoeften van outdoor sportliefhebbers. De schoen combineert geavanceerd vakmanschap en hoogwaardige materialen met modieuze elementen, wat resulteert in een aantrekkelijke uitstraling die geschikt is voor zowel de stad als de natuur.

De grootste uitdaging bij het ontwerpen van de C700 was het vinden van de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl. Met een ontwerp dat zowel de natuurlijke kleurstelling als een gepersonaliseerde stijl omarmt, biedt de C700 een unieke look die zowel comfort als veiligheid biedt tijdens outdoor avonturen. Het is de ideale keuze voor iedereen die van outdoor activiteiten houdt, van parkour tot ontspannen buitenactiviteiten.

De C700 heeft niet alleen de Golden A' Design Award in de categorie Schoeisel, Schoenen en Laarzen gewonnen in 2024, maar staat ook symbool voor de toewijding van CGX aan innovatie en designexcellentie. Deze prijs erkent uitzonderlijke ontwerpen die de kunst, wetenschap, design en technologie vooruit helpen en een significante impact hebben op de wereld met hun gewenste kenmerken.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: CGX (Shanghai) Sporting Goods Co., Ltd.
Afbeeldingscredits: CGX (Shanghai) Sporting Goods Co., Ltd.
Projectteamleden: Guanghui Wang Miao He Allen Sun
Projectnaam: C 700
Projectklant: CGX (Shanghai) Sporting Goods Co., Ltd.


C 700 IMG #2
C 700 IMG #3
C 700 IMG #4
C 700 IMG #5
C 700 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp